Cosmetisch arts Christian Jacobs.
Cosmetisch arts Christian Jacobs.

Clinica Estetica houdt open dag op zaterdag 6 april

29 maart 2024 om 21:40 Zakelijk

ZEIST Clinica Estetica is de nieuwe kliniek van cosmetisch arts Christian Jacobs. Hij voert kwalitatieve injectable behandelingen met botox, Hyaluronzuur fillers en skinboosters uit. Naast zijn behandelervaring in Amsterdam, is hij nu gevestigd in het pand van tandartspraktijk Boca Sana in Zeist.

In zijn nieuwe medisch-esthetische kliniek aan de Koppelweg in Zeist werkt Christian met injectables. Dit zijn fillers, botox en skinboosters. U kunt bij hem terecht voor onder meer botoxbehandeling tegen rimpelvorming, tandenknarsen, spanningshoofdpijn en overmatig transpireren. Met fillers kan volume aan het gezicht teruggebracht worden en skinboosters zorgen voor een stralendere huid.

Cosmetisch arts Christian Jacobs kiest samen met zijn patiënten de beste route voor een natuurlijk, fris uiterlijk. Met botox kan de spanning van bepaalde spieren worden verminderd. Wordt dit op de juiste aangezichtsspieren toegepast, kunnen zo rimpels verminderd worden. Gebruikt in de kauwspieren kan botox in combinatie met kaakfysiotherapie tandenknarsen verminderen of zelfs laten verdwijnen. 

Voor mensen die bij het lachen ongewenst veel tandvlees laten zien, een zogenoemde gummy smile, kunnen spieren die deze ongewenste lach veroorzaken, worden ontspannen. Daardoor zien anderen minder tandvlees. Cosmetische arts van Clinica Estetica Christian Jacobs vertelt: ,,Je krijgt dan een prikje, dat schakelt de werking van die spier uit, waardoor je minder samentrekking krijgt.” 

Behandelingen in de praktijk van Clinica Estetica zijn er ook voor de bestrijding van ongewenste rimpels door volumeverlies. ,,Wij herstellen dan het volume”, legt Christian uit.,,Volumeverlies houdt in dat het vet in het gezicht verloren gaat, waardoor de huid zijn ondersteuning verliest. We gebruiken hyaluronzuur of skinboosters. Hyaluronzuur is een natuurlijk stofje dat de huid strak houdt. Naarmate je ouder wordt, neemt dat af. Je kunt dat inbrengen en heeft een verjongend effect. Bij skinboosters gaat het alleen om een lakse huid, waardoor het minder ingrijpend is.”

Patiënten met wensen kunnen op afspraak langskomen voor advies van de ervaren specialist en een persoonlijk behandelplan. ,,Ik maak een analyse van het gezicht, bied advies aan en wij kunnen er werk van maken. Mijn stijl is dat ik patiënten informeer, opties bied en dat we vervolgens samen kijken welke optie de beste is. Dat doe ik graag samen en dat bevalt mezelf, maar ook de patiënten goed. Wees vooral welkom, zeg ik tegen iedereen van achttien jaar en ouder. Ik kijk altijd net even iets anders tegen een gezicht aan.”

Vanwege de opening van Clinica Estetica aan de Koppelweg is er op zaterdag 6 april een Open Dag.Tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen mensen binnenlopen voor een vrijblijvend gesprek en vragen stellen, zonder dat de drempel hoog is. 

,,Wij zijn juist erg laagdrempelig”, vertelt Christian. ,,Mensen moeten zich namelijk niet verplicht voelen. Wij kunnen de praktijk laten zien en iedereen die belangstelling heeft een kijkje in de keuken geven. Bovendien is een intake altijd gratis.”

Voor meer informatie: https://clinica-estetica.nl/. E-mail: info@clinica-estetica.nl

 

BOCA SANA

Tandartspraktijk Boca Sana, dat staat voor ‘gezonde mond’, zit sinds 2011 in Zeist. Begonnen in Nijenheim verhuisde de praktijk een paar jaar geleden naar de nieuwe locatie aan de Koppelweg inZeist. Boca Sana is een praktijk voor algemene tandheelkunde met de volgende specialisaties: implantologie, esthetische tandheelkunde en doorzichtige beugels. Met de nieuwste technieken kunnen 3D intra-orale scans van de mond worden gemaakt. In plaats van te ‘happen’ gebeurt dat nu digitaal. Daarnaast is er als enige tandartspraktijk in Zeist een CBCT (3D-röntgen) aanwezig waarmee nog betere diagnostiek kan worden uitgevoerd Bij Boca Sana, dat ook een vestiging heeft in Bunnik, werken acht tandartsen, vier mondhygiënisten, twee (paro)preventie assistentes, dertien assistentes en een kaakchirurg. De praktijk is op zoek naar uitbreiding. Op korte termijn zoekt Boca Sana een mondhygiëniste, een preventieassistente en een ervaren balieassistente. 

Kijk voor meer informatie en contactgegevens op www.bocasana.nl. De praktijk heeft ook ruimte voor nieuwe patiënten.

Dit artikel wordt u aangeboden door Clinica Estetica

Stan Bos
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie