Christel Meijnhardt in haar praktijk voor voetreflexologie en pedicure. Haar website is centrummijnhart.nl
Christel Meijnhardt in haar praktijk voor voetreflexologie en pedicure. Haar website is centrummijnhart.nl

Voetreflexoloog- en pedicure opent haar praktijk in Zeist

4 april 2024 om 09:00 Zakelijk

ZEIST Centrum Mijn Hart voor voetreflexologie en pedicure is sinds kort te vinden in een sfeervolle praktijk aan de Sophialaan 27S in Zeist, met uitzicht op het groen. Bij Christel Meijnhardt kun je terecht voor een holistische voetreflexbehandeling en een (luxe wellness/beauty) pedicurebehandeling. Ze werkt graag met aandacht voor haar cliënt en ze helpt je ‘uit je hoofd te komen. ‘ Aandacht voor jezelf en werken aan leefstijl, zelfzorg en zelfliefde is essentieel.

Christel Meijnhardt is gediplomeerd voetreflexologe, pedicure én pedagoog. ,,Voetreflexologie stimuleert het zelf genezend vermogen van het lichaam’’, vertelt ze. ,,De reflexpunten op de voeten staan in verbinding met de zenuwbanen in je hele lijf. Je voeten zijn een belangrijke bron van informatie voor je lichaam en psyche. Een behandeling doet iets bijzonders met je, en kan tot waardevolle inzichten leiden.’’ Christel kan onder andere ondersteunend zijn voor echtparen met een kinderwens, al dan niet in een fertiliteitstraject. En voor vrouwen rondom de zwangerschap. Ook voor veel andere klachten bij vrouwen kan voetreflexologie van grote betekenis zijn. Christel vertelt; “Ik richt mijn aandacht volledig op jou en help je om psychosomatisch meer in balans te komen. Bij de voetreflexologie behandelingen kunnen energetische blokkades aan het licht komen. Door mijn behandeling en een stuk coaching zal je merken dat je handvaten krijgt en meer energie om je eigen gezondheid te verbeteren en weer meer in balans te komen.” Je kunt bij haar ook terecht voor een (luxe beauty/wellness) pedicurebehandeling. Een combibehandeling van een pedicure- en een voetreflexbehandeling is ook mogelijk.

Je vindt haar op centrummijnhart.nl, of bel 06-45008296 of mail naar
info@centrummijnhart.nl

Openingsaanbieding

10% korting op behandelingen die ingepland zijn voor 10 juli 2024. 

Soms is er deels vergoeding mogelijk voor de voetreflexbehandeling vanuit de aanvullende zorgverzekering. Christel is aangesloten bij de BER, Bond van Europese Reflexologen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie