• Alles
 • (1)
  Lezingen
 • (3)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (25)
  Muziek

Muziekworkshop voor kinderen

zaterdag 19 juni 15:00 t/m 15:45 uur

Foto: Driejuni fotografie

Muziekworkshop voor kinderen (4-12 jaar)

Duo Berends & van Vuuren; cello & piano

Zaterdag 19 juni

15.00 -15.45 uur in de Oosterkerk

Woudenbergseweg 44 te Zeist

èn via livestream

Muziekworkshop Feest in het Dierenbos!

Op zaterdagmiddag 19 juni van 15.00-15.45 uur organiseert Duo Berends & van Vuuren (cello & piano) een educatieve muziekworkshop Feest in het Dierenbos! voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Het is feest in het dierenbos. En jullie zijn uitgenodigd! We gaan op bezoek bij alle dieren die in het bos wonen. Ze vertellen allemaal hun eigen verhaal en maken hun eigen muziek. Hoe loopt het verhaal af van de trotse schildpad? Doe je mee met het toeteren van de olifant? Maak een tekening van jouw favoriete dier en neem hem mee! Neem je kussen mee om lekker op te zitten. En natuurlijk je dierenknuffel, dierenpantoffels of dierenmuts…!

Wil je erbij zijn? Meld je dan vòòr 11 juni aan via https://berendsenvanvuuren.nl/contact/ (let op: beperkt aantal plaatsen i.v.m. overheidsmaatregelen) Toegang: 5 euro kind/5 euro volwassene (1 begeleider per kind(-eren).

De workshop is ook te bekijken via livestream: https://berendsenvanvuuren.nl/feest-in-het-dierenbos-19-juni/ Toegang: vrije gift na afloop.

Duo Berends & van Vuuren bestaat uit Marit Berends en Jacoline van Vuuren. Zij zijn allebei professionele musici en werkzaam als muziekdocenten in de regio.

Van harte welkom!


deel deze activiteit

Locatie

Oosterkerk
Zeist
Woudenbergseweg 44
3701BC


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden