Afbeelding

Magnitude Consulting uit Zeist fietst mee met HomeRide: 500 kilometer in 24 uur voor de Ronald McDonald Huizen

5 juni 2017 om 09:00 Sport

Team Magnitude Consulting doet mee aan HomeRide, dé sponsorwielertocht van het Ronald McDonald Kinderfonds. Met 10 man sterk fietsen ze op 24 en 25 juni 2017 in teamverband non-stop 500 kilometer door Nederland; dag én nacht. In estafettevorm leggen ze zo 500 kilometer binnen 24 uur af om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen. Dit wordt de tweede keer dat het team uit Zeist meedoet met deze wielertocht voor het goede doel.

Zeist - De Ronald McDonald Huizen bieden ouders de mogelijkheid om op loopafstand van hun zieke kind te verblijven. Ook broertjes en zusjes zijn welkom. Teamcaptain Saskia Doosje: “En met iedere kilometer die de wij als team Magnitude Consulting fietsen, wordt de afstand tussen een ziek kind en zijn ouders een stukje kleiner.” De route gaat van Utrecht naar Utrecht langs tien Ronald McDonald Huizen en heeft de symbolische vorm van een hart. Dit jaar komt de HomeRide eveneens langs Zeist.   

Fondsenwerving

Om deel te mogen nemen, moet hun team minimaal 7.000 euro werven. Om geld te werven heeft het team onder andere een actie opgezet waarbij wijn wordt verkocht voor het goede doel. Tegen een donatie naar eigen keuze krijg je heerlijke wijn thuisbezorgd. Hoe hoger de donatie, hoe meer flessen wijn. Meedoen aan deze actie kan nog tot 16 juni en hier kan naar geïnformeerd worden via info@magnitude.nl. Elke bijdrage telt!

Home is where the heart is…

Met elkaar iets geweldigs neerzetten, elkaar er doorheen slepen, lachen, bikkelen en doorbijten. Dát is HomeRide.

Team Magnitude Consulting

www.homeride.nl/nl/teams/magnitude-consulting

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie