Afbeelding

Wereldwijd Vertelcafé Zeist op 9 juni in Den Dolder

25 mei 2017 om 09:31 Cultuur

Zeist -Luisteren naar verhalen lokt je mee naar de mooiste wereld die er bestaat: die van je eigen fantasie!

De Werkgroep Zeist Vertelt organiseert zes keer per jaar het Wereldwijd Vertelcafé Zeist. In Zeist en om het jaar ook in Austerlitz en Den Dolder. Op vrijdag 9 juni zullen 6 a 7 verschillende verhalen in Den Dolder aan de orde komen. Sprookjes, spannende, romantische, multi culturele en historische verhalen, gedichten en muziek. In de wijkzaal van de Maria Christina Kerk, Dolderseweg 123B, hoek Pleineslaan. Aanvang 20 uur, zaal open 19.30 uur. We zouden het fijn vinden als ook een verteller uit Den Dolder zijn of haar verhaal van max 12 tot 15 minuten zou willen vertellen. Graag van te voren aanmelden.

“Er gebeurt iets magisch als je als verteller verhalen gaat vertellen… Hoe je mensen kunt raken met een verhaal, wat de kracht is van oogcontact, een simpel gebaar, stilte. Maar ook als luisteraar laat een verhaal je niet onberoerd. Op het puntje van je stoel laat je je meevoeren, meezuigen in een verhaal waarvan je nog niet weet hoe het zal eindigen. Maar het lokt je wel mee naar de mooiste wereld die er bestaat: die van je eigen fantasie. Daarnaast gaan we er van uit dat verhalen mensen verbinden”, aldus Ronald van Gemeren, projectleider van de werkgroep.

De toegang is gratis voor vertellers en uiteraard ook voor luisteraars. Er is wel een collecte voor de zaalhuur. Informatie: zeistvertelt@gmail.com of www.cultuurzeist.nl

De Werkgroep Zeist Vertelt is onderdeel van de Stichting CultuurZeist. De samenwerkingspartners zijn: Idea Bibliotheek, Stichting Literaire Activiteiten Zeist, Torenlaantheater en enkele vertellers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie