• Alles
  • (11)
    Muziek
  • (2)
    Cursus-Workshop
  • (1)
    Kinderevenement

Literatuurquiz

dinsdag 7 april 19:30 uur

Jelle Verhoeks

Dinsdagavond 7 april kunnen literatuurliefhebbers hun literaire kennis weer testen in een bruisende literatuurquiz. Deze quiz vindt plaats in Bibliotheek Idea Zeist. Het belooft weer een vrolijke én onderhoudende avond te worden. Voor de quiz zijn er drie rondes met vragen over bekende schrijvers en hun boeken. De vragen zijn van gemiddeld niveau, je hoeft geen expert te zijn om deel te kunnen nemen. De quizmasters maken hierbij gretig gebruik van beelden, filmpjes en geluidsopnamen.

Zowel teams, van bijvoorbeeld leeskringen, als individuele deelnemers kunnen zich inschrijven. Individuele deelnemers worden op de avond zelf ingedeeld in teams van maximaal vier personen. Wél nieuwsgierig, maar liever niet meedoen? Ook bezoekers zijn van harte welkom!

Al gaat het niet om het winnen, maar het meedoen, toch zijn er mooie prijzen — boekenpakketten — te winnen door de drie beste teams. De boekenpakketten worden beschikbaar gesteld door Libris Boekhandel Kramer & Van Doorn en Groenveld Boeken uit Zeist en Boekhandel Jacques Baas uit Driebergen. De teams van ‘beroepslezers’ (boekwinkels, bibliotheken) strijden om de eer en een wisseltrofee.

De presentatie is in handen van Merel Jansen en Frank Heinen. Zij wilden na hun studie Nederlands iets speels, lichts en vrolijks maken rondom boeken, schrijvers en dichters. Dat resulteerde in de onderhoudende en vrolijk makende literatuurquiz. Aanvang: 19.30 uur. Toegang gratis. Informatie en aanmelden: info@literairzeist.nl. Meer informatie: www.literairzeist.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Bibliotheek Idea Zeist
Zeist
Markt 1
3701JZ


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden