• Alles
 • (2)
  Film
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Theater
 • (1)
  Natuur
 • (1)
  Tentoonstelling
 • (15)
  Muziek

Karin Bloemen opent Anna van Dorp en Taste

zaterdag 11 juli 14:00 uur

AnnechienePhotography

Karin Bloemen opent Anna van Dorp en Taste!

Op zaterdag 11 juli vindt de feestelijke (her-) opening plaats van lingeriewinkel Anna van Dorp en van de nieuwe koffie-en wijnbar Taste op de Slotlaan in Zeist. De opening zal om 14.00 door Karin Bloemen worden verricht.

Al 24 jaar verkoopt Anna van Dorp kwalitatief hoogstaande lingerie om het beste in elke vrouw naar boven te halen. Klein, groot, mager, mollig, van cup AA60 tot H95, Anna van Dorp heeft het in huis. Met de opleiding TMO, specialisatie stoffen en ondermode, jarenlange ervaring in in-en verkoop van mode, trainingen bij de Bijenkorf en al 24 jaar een eigen zaak is Liesbeth van Dijk, eigenaresse, gepokt en gemazeld in het vak.

‘Een goede BH is enorm belangrijk. Voor de ondersteuning van je borsten, de soms letterlijke last op je schouders en je houding van je lichaam. Je borsten moeten ondersteund en als het ware gedragen worden. En….het oog wil natuurlijk ook wat! Gelukkig is dat in de afgelopen 20 jaar aanzienlijk verbeterd zodat tegenwoordig iedere cupmaat omsloten kan worden door een goede, aantrekkelijk ogende BH. Daarnaast valt je bovenkleding veel beter als de juiste ondermode eronder zit.’

Naast de vertrouwde collectie is Anna van Dorp ook Flagstore van Proud Breast: borstprothesen voor vrouwen met één of geen borsten. Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland zijn de Proud Breast borstprothesen het comfortabele alternatief voor de huidige borstprothesen. Lichtgewicht, zweet niet, wasbaar, modieus en passend in reguliere lingerie zijn de Qup’s van Proud Breast in verschillende maten, leuke kleuren en prints nu verkrijgbaar bij Anna van Dorp. Er zijn speciale versies om mee te zwemmen.

In Nederland wordt per jaar bij circa 12.000 vrouwen borstkanker vastgesteld. Het is de meest voorkomende soort kanker bij vrouwen. In ons land heeft een vrouw een kans van een op acht om ooit in haar hele leven borstkanker te krijgen. Van deze groep vrouwen ondergaat tussen de 30 en 50 procent een borstamputatie. Dat zijn 3000-6000 borstamputaties per jaar. Minder dan 15% (450-900 personen) hiervan krijgt een borstreconstructie. (bron: stichtingborstbeeld.nl)

Liesbeth is blij dat ze met haar kennis en ervaring van onder-en badmode mee kan helpen de Proud Breasts verder te ontwikkelen zodat er steeds meer mogelijkheden zijn voor alle vrouwen om er prachtig uit te zien en zorgeloos zichzelf te zijn. Anna van Dorp is blij met deze prachtige uitbreiding van het assortiment. Tevens zal voor elk item wat in de winkel wordt verkocht €1,- in de BodyGifts Foundation worden gestort. Deze stichting is erop gericht om ervoor te zorgen dat alle vrouwen met lichamelijke beperkingen ondersteund worden met de juiste én mooie (hulp-)middelen.

Of het nu vakantie in Spanje, Italie, Hintergarten of Balkonia wordt, een mondkapje is onontbeerlijk. Daarom zijn er ook stoffen mondkapjes te koop van Sascha en Erna, twee ondernemende vrouwen uit Zeist, die zelf de leukste stoffen omzetten tot gezellige mondkapjes. Passend bij je outfit en je stemming, geschikt om op 60c te wassen. Ze kosten €7,50 per stuk waarvan €1,- gedoneerd wordt aan het longfonds. Dus koop deze mondkapjes, handmade uit Zeist en geeft voor het goede doel!

We willen de opening feestelijk opluisteren en zien jullie graag op 11 juli in onze vernieuwde winkel. Om 14.00 uur zal Karin Bloemen de opening verrichten. Wij zien uit naar een zonnige toekomst op de Slotlaan en hopen van harte jullie bij de opening te zien.AnnechienePhotography
deel deze activiteit

Locatie

Zeist
Zeist
Slotlaan 66
3707gn


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden