• Alles
  • (1)
    Film
  • (1)
    Theater
  • (14)
    Muziek

Boek & Film: 'Un amour impossible' in Figi 9december a.s.

maandag 9 december 19:30 uur

Maandagavond 9 december wordt in Figi-bioscoop 'Un amour impossible' vertoond in de serie Boek & Film. Frankrijk, jaren vijftig. In Châteauroux ontmoet Rachel de briljante Philippe, een jongeman afkomstig uit een burgerlijk gezin. Hun passievolle relatie duurt kort, maar resulteert in een dochter. Wanneer Philippe een huwelijk weigert vanwege hun verschillende sociale achtergronden, moet Rachel hun dochter alleen opvoeden. In de volgende jaren ontstaat een strijd tussen moeder en vader.Gebaseerd op het semi-autobiografische boek 'Een onmogelijke liefde' van Christine Angot.

Filmjournalist Harry Peters, bekend van filmfestival 'Film by the Sea' en gespecialiseerd in film & literatuur gaat in de inleiding in op het boek, de schrijver, de film en de makers. Vervolgens wordt de film bekeken. Uitwisseling van opgedane kijkervaringen geeft mogelijkheid tot interessante gesprekken na afloop in Grand Café Figi. Iedere bezoeker ontvangt via de e-mail een reader met uitgebreide achtergrondinformatie bij de film. 

'Boek & Film' is een initiatief van Literair Zeist i.s.m. Bibliotheek Idea Zeist en Figi Bioscoop. Overige data en films zijn te vinden op: www.literairzeist.nl.

Aanvang: 19.30 uur. Kaartverkoop via figi.nl of bij de Figi bioscoopkassa. Losse kaarten € 12,50 (indien voorradig). 


deel deze activiteit

Locatie

Theater Figi, Willem Pijperzaal
Zeist
Het Rond 2
3701hs


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden