• Alles
  • (1)
    Lezingen
  • (3)
    Muziek

Droombaanspel voor werkzoekenden in Zeist

dinsdag 20 april 10:00 t/m vrijdag 20 augustus 12:00 uur

Foto: Michiel Ton/JobOn

Van 1 maart t/m 30 april 2021 vinden de ‘JobOn CareerGames’ plaats. Doel is werkzoekenden in heel Nederland via interactieve spelvormen en netwerkbijeenkomsten te ondersteunen tijdens de zoektocht naar werk. Op 20 april vindt in Zeist het ‘Droombaanspel voor werkzoekenden in Zeist’ plaats, georganiseerd door Petra van der Vlugt, event- en projectmanager bij JobOn. “Tijdens dit online droombaanspel gaan deelnemers uit de regio met elkaar in gesprek en komen zij in 6 stappen verder in hun zoektocht naar de ideale baan”, aldus van der Vlugt.

Tijdens het droombaanspel gaan deelnemers met elkaar op zoek naar hun droombaan en staan ze stil bij wat zij zelf kunnen doen om die baan te vinden. Vragen als: ‘Wat wilde je worden toen je klein was? Hoe ziet je droombaan eruit? Wie zou kunnen helpen om de eerste stap te zetten naar je droombaan?’ komen aan bod. Van der Vlugt: “Het spel bestaat uit 6 stappen waarbij deelnemers in gesprek gaan met andere deelnemers die ook in-between-jobs zijn of actief een baan zoeken. Zo helpen zij elkaar verder. Ook ontmoeten zij op deze manier andere werkzoekenden uit de regio Zeist, waarmee ze kunnen netwerken en contacten kunnen leggen. Erg waardevol en zeker tijdens je zoektocht naar een nieuwe baan.”.

Het droombaanspel is een interactieve spelvorm en maakt onderdeel uit van de zogenaamde ‘JobOn CareerGames. “We zitten intussen allemaal al zolang thuis en spelletjes spelen is weer helemaal hip geworden sinds corona. Natuurlijk leuk hier creatief op in haken met onze events die inhoudelijk bijdragen aan het vinden van een passende baan.”, aldus Van der Vlugt.

Er zijn nog plekken beschikbaar voor dit online event dat plaatsvindt op 20 april van 10.00 tot 12.00 uur. Meedoen is gratis, aanmelden is een vereiste en kan via: https://jobon.nl/events/droombaanspel-met-werkzoekenden-in-zeist

De zoektocht naar passend werk is een zoektocht vol obstakels, dilemma's, keuzes, diepte- en hoogtepunten. De zoektocht is vergelijkbaar met het spelen van een spel, bijvoorbeeld als een puzzel met diverse puzzelstukken die samen moeten komen. De metafoor van ‘het spelen van een spel’ vormt de rode draad tijdens de JobOn CareerGames. JobOn is er voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan. Met ons aanbod stimuleren we het ontwikkelen van kennis, persoonlijke ontwikkeling, de eigen regie en het vergroten van het netwerk. Dit alles om die leuke en passende baan te vinden. www.jobon.nl


deel deze activiteit

Locatie

Online bijeenkomst
Zeist
Let op: Online bijeenkomst 1
3701hs


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden