• Alles
  • (1)
    Film
  • (1)
    Theater
  • (14)
    Muziek

Fuse in Zeist!

dinsdag 3 december 20:30 uur

Klassiek, jazz, volksmuziek en minimal met huisensemble Podium Witteman

Op dinsdag 3 december staat Fuse, het huisensemble van tv-programma Podium Witteman, in de prachtige witte kerkzaal van de kerk van de Evangelische Broedergemeente. Dit is het vierde concert in de reeks Maestro Live op deze bijzondere locatie, waarbij we met ontspannende optredens het randje van modern en klassiek opzoeken. Fuse maakt een mix van klassiek, jazz, volksmuziek en minimal music en geen optreden is hetzelfde! De deuren op het Zusterplein 12 in Zeist gaan open om 20.30 uur (aanvang 21.00 uur) en tickets kosten € 25,-. Er zijn ook voordelige groepstickets (4 personen) en studententickets beschikbaar.

Fuse

Voor kijkers van Podium Witteman behoeft Fuse geen introductie meer. Voor anderen: Fuse neemt je in no-time mee in hun eigen muzikale wereld. Een wereld van klassieke muziek, jazz, volksmuziek, minimal music en improvisaties die van elk optreden een unieke ervaring maken. De uren op het podium, onder de televisielampen en experimenterend in hun repetitiehok maken de groep virtuoos en aanstekelijk op elkaar ingespeeld. 

Maestro Live

Maestro Music en Poppodium De Peppel organiseren een bijzondere serie van vijf concerten in de kerk van de Evangelische Broedergemeente Zeist: Maestro Live. In de prachtige witte kerkzaal geniet je van unieke, ontspannende optredens op het randje van modern en klassiek.

Kijk voor meer informatie en de kaartverkoop op www.peppel-zeist.nl.


deel deze activiteit

Locatie

De Peppel
Zeist
Montaubanstraat 106
3701HZ


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden