• Alles
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Sport
 • (3)
  Theater
 • (4)
  Muziek

Kinder Doe Expo De Waanzinnige Boomhut

dinsdag 21 juli 10:00 t/m zondag 27 september 17:00 uur

E.Jelsma

Op 21 juli 2020 opent in het Waterliniemuseum op Fort bij Vechten de Waanzinnige Boomhut Doe Expo. Van de Expositie is een intieme, kleine reis-editie gemaakt. De kinderboekenserie ‘De Waanzinnige Boomhut’ is enorm populair. Andy Griffiths is de auteur en Terry Denton de illustrator. Hun werk is meermaals bekroond. Inmiddels is het negende boek uit en de boomhut telt al 117 verdiepingen! Andy en Terry beleven en creëren de meest fantasievolle avonturen. Er zijn

reuzenhaaien, een bananenvergroter, een tijdmachine, een reuzenspinnenweb en de groenten maken mensensoep. Andy en Terry beleven de dolste avonturen en proberen ook nog hun boeken op tijd klaar te krijgen!

In het Waterliniemuseum hebben kunstenaars de wonderlijke wereld van Andy, Terry en Jill verbeeld in objecten en doe- en beleef-opdrachten. Vanwege Corona is er een kleinere, meer intieme, aangepaste versie!

Deze gekke expositie is te zien in de bomvrije kazerne op fort bij Vechten, één van de grootste forten van Nederland in de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Op het grote terrein van Fort bij Vechten kunnen kinderen hun energie kwijt op diverse buitenspeelobjecten. De doe expo daagt kinderen uit om te spelen, samen te werken en in de wereld van boeken te stappen, maar ook in die van hun eigen waanzinnige verhaal. Dus waar wacht je nog op? Kom naar het Waterliniemuseum.


deel deze activiteit

Locatie

Waterliniemuseum Fort Bij Vechten
Bunnik
Achterdijk 12
3981hb


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden