• Alles
 • (2)
  Film
 • (9)
  Overig
 • (4)
  Lezingen
 • (1)
  Theater
 • (3)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Evenement
 • (7)
  Muziek
 • (4)
  Cursus-Workshop

Mooi Rechtop en Reflexintegratie

woensdag 11 december 20:00 - 22:00 uur

pixabay

Mooi Rechtop geeft informatie over reflexintegratie. Dit is eigenlijk de hersenen opnieuw installeren door te bewegen. Hierdoor leg je zenuwbanen aan die er nog niet waren, waardoor uitdagingen opeens minder uitdagend zijn.

Iedereen ontwikkelt zich als baby door reflexen. De grijpreflex maakt dat we leren grijpen. Als je dit allemaal goed ontwikkelt kan je een goede pengreep krijgen. Maar ontwikkel je deze grijpreflex niet goed, dan is het lastig om je vingers ontspannen te gebruiken en wordt fijne motoriek een uitdaging. Maar ook heb je daardoor zenuwbanen niet aangelegd. Dus de uitdagingen kunnen ook ergens anders liggen: geen grip hebben op leren, of enorm veel behoefte hebben om alles te begrijpen, eindeloos willen friemelen en anders niet kunnen concentreren.....

Met reflexintegratie leer je het lichaam de bewegingen van de reflex alsnog goed aan en stimuleer je het brein die ontbrekende zenuwbanen aan te leggen. Hierdoor kan je de vingers ontspannen bewegen, hierdoor hoef je niet meer te friemelen, of welke uitdaging je dan ook hebt.

De grijpreflex is slechts een van de vele ontwikkelingsreflexen. Reflexintegratie maakt het mogelijk je ontwikkeling vanaf de basis goed te doorlopen, zodat je een stevig fundament hebt om verder mee te leren.

Elke informatieavond heeft een eigen insteek. Maar altijd gaat het om reflexintegratie en de andere kijk op uitdagingen die Mooi Rechtop heeft.

De missie van Mooi Rechtop is jou te begeleiden om de beste versie van jezelf te worden! Dan kan je stappen zetten en groeien!

Reflexintegratie is niet praten over, maar zorgen voor het voelen in je lijf en het opbouwen van jouw perfecte fundament!

Daarover wil je meer weten, toch? Dus kom luisteren en leer!

Kosten zijn 15 euro per persoon. Reserveren via info@mooirechtop.nl is verplicht. Je krijgt informatie maar ook oefeningen zodat je thuis gelijk aan de slag kan, mocht je dat willen!


deel deze activiteit

Locatie

Binnenbos
Zeist
Hoogkanje 186 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden