• Alles
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (2)
  Theater
 • (3)
  Muziek

MS Motion Utrecht 2020

zondag 27 september 10:30 t/m vrijdag 27 november 17:30 uur

We hebben groen licht gekregen! Het jaarlijks terugkerende MS Motion Utrecht gaat ook dit jaar weer van start. Op 27 september zal bij Manutan in Den Dolder weer het startschot klinken voor een kleinere, fysieke editie van het wandel- en hardloopevenement waarmee we geld ophalen voor multiple sclerose (MS). Uiteraard veilig en corona proof (deze editie is onder voorbehoud dat de landelijke of lokale situatie wat betreft corona hetzelfde blijft).

Hoe gaat dit in zijn werk?

We houden de maatregelen van de overheid en de nog strengere maatregelen van de gemeente in acht. Aanmelden kan net als altijd via www.msmotion.nl. We willen je vragen om je eigen veiligheid in de gaten te houden en niet te komen wanneer je klachten ervaart. Anders dan andere jaren werken we om 10:30 uur met startblokken van maximaal 30 man per keer. Ook hebben we een maximum van 400 inschrijvingen. Zorg dus dat je je op tijd aanmeldt, want ook met de extra regels gaan we er weer een feestje van maken!

Help je mee?

Deelnemer Kaylee Helweg: ‘Nu ik niet meer thuis woon, merk ik steeds meer hoe mijn moeder achteruit gaat. Dat vind ik heel lastig om te zien. Doordat ze een eigen kroeg heeft gehad, kennen veel mensen haar. Daardoor krijg ik ook vaak de vraag hoe het met haar gaat. Deze vraag wordt steeds minder leuk, omdat ik het rot vind om slecht nieuws te brengen. Ik weet dat mijn deelname voor mijn moeder niet meer zal helpen, maar ik wil wel mijn bijdrage leveren voor de andere mensen met MS. Ik kan het nog, ik wil mijn moeder laten zien dat ik achter haar sta!’

Inschrijven

Je kan je individueel inschrijven of als (bedrijfs)team. De minimale donatie om deel te nemen aan deze editie is €20,-. Via www.msmotion.nl kun je doneren of je inschrijven voor MS Motion Utrecht. Ben je nog niet toe aan een fysieke editie? Meld je dan aan voor de Virtual Run en start vanuit je eigen voordeur.

Let op: aanmelden kan tot 24 september 9:00 uur i.v.m. het opsturen van de startnummers.


deel deze activiteit

Locatie

Park Vliegbasis Soesterberg
Soesterberg
Elandlaan 2
3734cp


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden