• Alles
  • (1)
    Lezingen
  • (3)
    Muziek

online lezing door Rodaan Al Galidi

dinsdag 15 februari 15:00 uur

Foto: Serge Ligtenberg

Op 15 februari 2021 om 15:00 geeft Rodaan Al Galidi een online lezing. Deze online schrijversontmoeting wordt georganiseerd door Literair Zeist, de Vrije Hogeschool en Bibliotheek Idea.

Rodaan Al Galidi (Irak) woont sinds 1998 in Nederland. Naast dichter is hij auteur van verschillende romans, waaronder het nieuwste boek Holland (2020). Dit is het vervolg op de bestseller Hoe ik talent voor het leven kreeg, dat inmiddels ook is verschenen in het Engels.

Zijn dichtbundels De herfst van Zorro (2007) en Koelkastlicht (2016) waren genomineerd voor de VSB Poëzieprijs. De roman De autist en de postduif (2011) won de Literatuurprijs van de Europese Unie. Kort daarna zakte hij voor het inburgeringsexamen.

De online lezing van Rodaan Al Galidi is te volgen via het Youtube kanaal van RegioCultuurCentrum Idea: https://youtu.be/v-iGuuE62lo . de schrijver zal geïnterviewd worden door Jos van Hest en studenten van de Vrije Hogeschool. De livestream is kosteloos te bekijken, na afloop is een vrijwillige donatie mogelijk.


deel deze activiteit

Locatie

Online
Zeist
Prinses Arianelaan
3708xg


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden