• Alles
 • (1)
  Theater
 • (12)
  Muziek
 • (2)
  Cursus-Workshop
 • (1)
  Kinderevenement

Ontspannen kaken

zaterdag 18 mei 10:00 t/m 16:00 uur

Zeist - Op zaterdag 18 mei van 10.00 – 16.00 uur kun je bij Vol-ledig een workshop volgen om je kaken te ontspannen. In de workshop komen aan de orde lichaamsbewustzijn en lichaamshouding, ontspannen van de grote lendenspier en de borstbeen-sleutelbeen-tepelspier en natuurlijk een heerlijke gezichtsmassage en oefeningen voor je kaakgewrichten. We doen dit met oefeningen uit de Chinese bewegingskunst qigong. Na de workshop zijn je kaken ontspannen en ken je oefeningen waar je thuis mee verder kunt.

Deze workshop biedt mensen, die verzuchten dat ze zoveel spanning op hun kaken hebben, verlichting. Gezegdes geven een kijkje in de mogelijke oorzaken van de verkramping:

tot de tand bewapend

je kaken op elkaar houden

verbeten gezicht

Spanning op je kaakgewrichten kunnen hele verschillende klachten geven; van misselijkheid tot migraine. Deze verscheidenheid is niet verwonderlijk, als je bedenkt dat een aantal meridianen door de kaakgewrichten lopen. Je borstkas en je middenrif worden beperkt in hun beweging. De zwerfzenuw, die je organen aanstuurt, komt onder druk te staan.

Je kunt je voor deze workshop opgeven welkom@vol-ledig.nl of 030-2341912. De kosten zijn € 70,00 inclusief koffie en thee.


deel deze activiteit

Locatie

Fysie
Zeist
Godfied van Seijstlaan 41 41
3703br


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden