• Alles
 • (2)
  Film
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Theater
 • (1)
  Natuur
 • (1)
  Tentoonstelling
 • (15)
  Muziek

Zingis Zomerweek Zeistritz

zondag 2 augustus 14:00 t/m vrijdag 7 augustus 14:00 uur

PHvdSt

Zingis biedt een Zomerzangweek in Zeist van 2 tot en met 7 augustus.

Al 14 jaar verzorgt Martin Kuijlenburg een heerlijke zomerzangweek in Burg Feistritz in Oostenrijk. Dit jaar kon dat door de Corona-maatregelen helaas geen doorgang vinden. Gelukkig is er nu een prachtig alternatief: Zingis Zomerweek Zeistritz! Op het programma: Der Sturm van Joseph Haydn, een krachtige uitbeelding van huilende winden, rollende donder en de angst daarvoor. Haydn heeft hier het Londense publiek mee willen imponeren, hetgeen ook goed gelukt is. Daarnaast: Die launige Forelle van Schöggl, variaties op Schuberts lied, waarbij onder meer Mozart, Weber en Beethoven voorbij komen. En tot slot: Liebeslieder Walzer van Brahms, meestal vierstemmig, soms voor bijvoorbeeld sopraan/alt.

De week start met een kennismakingsbijeenkomst op zondagmiddag 2 augustus van 14 tot 17 uur. Maandag tot en met vrijdag repeteren we van 10 uur 's morgens tot 17 uur 's middags (uiteraard met pauzes). We sluiten elke dag af met een gezamenlijke maaltijd.

Bij de repetities, in stemgroepen en met het hele koor, word je begeleid door Martin Kuijlenburg (artistiek leider) en Mady Westerik (repetitor). De kosten voor deze week bedragen 395 euro, inclusief eten en drinken, bladmuziek, pianobegeleiding door Oksana Ivashchenko en vocal coaching door Barbara Tetenberg.

Er is nog plaats voor koorzangers in deze week, vooral voor bassen, tenoren en alten. Meer informatie en aanmelden: www.zingis.nl of zingisfeistritz@gmail.com.


deel deze activiteit

Locatie

Zeister Vrije School
Zeist
Socrateslaan 22
3707gl


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden