Afbeelding
Catgarina Gerritsen

Humanitas Heuvelrug helpt u met uw aangifte Inkomstenbelasting 2023

26 maart 2024 om 17:47 Lokaal Deel je nieuws

Veel mensen vinden het invullen en verzenden van de belastingaangifte spannend. Doe ik het wel goed? Ben ik niet iets vergeten? Daarbij komt dat niet iedereen even digitaal vaardig is terwijl de aangifte wel digitaal moet worden ingediend. Voor alle inwoners van de gemeenten Zeist, Bunnik en De Bilt die zich hierin herkennen organiseert Humanitas Heuvelrug samen met de bibliotheek ook dit jaar weer speciale spreekuren: “Hulp bij aangifte IB”. 

Tijdens deze speciale spreekuren helpen vrijwilligers van Humanitas Heuvelrug en PGGM bewoners van Bunnik, De Bilt en Zeist in hun bibliotheek bij het digitaal invullen/verzenden van de belastingaangifte 2023. Daarbij checken zij desgewenst ook direct de (wettelijke) toeslagen. 

De precieze data en tijdstippen per gemeente:

Bibliotheek BilthovenPlanetenplein 2, dinsdagmiddag 9 april van 13.00 tot 17.00 uurBibliotheek BunnikCamminghalaan 27c, dinsdagochtend 9 april van 10.00 tot 13.00 uurBibliotheek ZeistMarkt 1, donderdagochtenden 28 maart, 4 april en 11 april van 9.00 tot 12.00 uur. En vrijdagmiddag/avond 5 april van 16.00 – 20.00 uur. 

Wat moet je meenemen?

DigiD van jou en jouw eventuele partner;Telefoon waarop je de DigiD-app hebt staan en/of de sms-code van DigiD ontvangt van jou en je eventuele partner;Bewijzen van eventuele zorgkosten en giften die je wilt aftrekken.

Inloop staat open voor iedere bewoner van genoemde gemeentes, met uitzondering van ZZP’ers en mensen met om andere redenen complexe aangiftes. Weet je nu al zeker dat je komt, laat ons dat dan alsjeblieft al even weten en meld je aan met het aanmeldingsformulier dat je op de websites van de bibliotheek en Humanitas Heuvelrug kunt vinden. Wij ruimen dan zeker tijd voor je in, al was het maar door nog meer vrijwilligers te werven om je van dienst te kunnen zijn. 

Zie www.humanitas.nl/heuvelrug en/of www.kunstenhuisidea.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie