Franca de Jonge | Qigong trainer White Sun Qigong
Franca de Jonge | Qigong trainer White Sun Qigong Franca de Jonge

Healing Tao & Qigong | Herstelgroep op vrijdagochtend van 9.00 tot 10.30

7 april 2023 om 14:42 Lokaal Deel je nieuws

Ben jij ook niet gemaakt voor een stressvol, druk leven met veel prikkels en indrukken?

Als je eerlijk bent gaat het tegen je natuur in, de hele tijd in een “doe-stand” staan. Verlang je naar meer rusten minder ruis? Naar meer leven vanuit “zijn”? Zou je je energieker en levendiger willen voelen? Niet om meer te kunnen doen, maar om ontspannender, speelser en lichter in het leven te staan? Er is een ander pad, waarin je je eigen natuurlijke ritme kan volgen. Ik laat je graag kennis maken met deze eeuwenoude daoïstische weg.

Qigong is meditatie in beweging. Daardoor is het heel toegankelijk, ook als je denkt dat je niet kan mediteren. En vooral als je denkt dat je niet sportief, lenig, soepel, fit of dun genoeg bent!Je hoeft namelijk niet lang stil te zitten, of jezelf in allerlei uitdagende houdingen te brengen. Qigong leert je om op een zachte, liefdevolle manier, af te stemmen op je lichaam, geest en adem. Je gaat ervaren dat er een synergie kan ontstaan tussen deze drie aspecten. Deze synergie geeft je een sterk en krachtig midden in je lijf waardoor je een diep gevoel van thuiskomen kunt ervaren.

Wil jij op een zachte, ontspannen manier aan je vitaliteit en levenskracht werken? Met Qigong leer je werken en meebewegen met het ritme van de seizoenen, het ritme van de dag, en je interne ritme.

In de ochtend zijn de lessen bedoelt op het verhogen en het vrijmaken van je energie. De lessen bestaan uit een mix van de dynamischere yang vormen gecombineerd met de rustigere yin vormen. 

Deze lessen zijn geschikt voor mensen met burn-out klachten of andere fysieke beperking, omdat het tempo en de wijze van trainen rustiger is. Bijna alle bewegingen kunnen we aanpassen aan jouw situatie. De groep is klein en overzichtelijk. We trainen voornamelijk zittend op een stoel of staand.

Ontdek wat zachte bewegingen, liefdevolle afstemming op je lichaam en een diepere vollere adem jou kan brengen. Gun jezelf de tijd en de ruimte om naar de wijsheid van je lijf te leren luisteren. Stap voor stap, kun je spanningen en blokkades in je lijf gaan loslaten, waardoor je energie beter kan gaan stromen. Op je eigen ritme en op een manier die helemaal is afgestemd op jouw weg naar meer flow en verbinding met jezelf. Doe mee, ik kan niet wachten om samen met je te gaan trainen! Heb je nog vragen over mijn lessen of aanbod? Stuur me dan gerust een berichtje.

Twijfel je eraan of je fysiek mee kunt doen? Op mijn YouTube kanaal vind je een aantal gratis korte lessen, dan kun je ervaren of je mee kunt komen en wat Qigong voor jou kan doen. 

Je kunt je opgeven voor een proefles; de kosten hiervoor zijn €10,-

Losse lessen kosten daarna €17,50 voor een les van 1.5 uur.

Meer informatie vind je op www.qi-lessen.nl/aanmelden

Franca de Jonge 

Healing Tao en Qigong leraar
White Sun Qigong

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie