Afbeelding
© Roy Beusker Fotografie

Drie inwoners uit Zeist in de prijzen bij Postcode Loterij Miljoenenjacht

24 maart 2024 om 21:38 Mensen

ZEIST Maar liefst drie gelukkige inwoners uit vak Zeist winnen prijzen in de populaire spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht. Arjen haalt de halve finale en gaat door op de knop te drukken naar huis met 37.500 euro. Met de zenuwslopende rekensom in het vooruitzicht besluit hij het spel te verlaten in ruil voor dit prachtige bedrag. Eerder in het spel wint Lisette al een nieuwe BMW en Maarten een reis naar Thailand. De drie winnaars zijn met 47 andere inwoners van Zeist aanwezig in de studio.

(tekst gaat verder onder de foto)


Lisette wint een elektrische BMW. © Roy Beusker Fotografie


Lisette wint de auto omdat Hermien uit Raalte besluit aan de desk te gaan staan. De koffer van haar keuze gaat naar iemand in de studio. Deze keer is Lisette de gelukkige. Zij wint een nieuwe elektrische BMW en reageert blij: ,,Wat geweldig, dank je wel. Mijn dochter en ik hebben allebei een rijbewijs. We gaan de auto met elkaar delen.’’
Arjen uit Zeist is met zijn vader naar de studio gekomen. Hij is dit jaar 25 jaar samen met zijn vrouw en ze hebben 3 dochters. Hij schopt het tot de halve finale waar hij tegenover Hermien staat. Hij drukt op de knop bij een bedrag van 37.500 euro. Daarmee verzekert hij zichzelf van dit mooie bedrag.

(tekst gaat verder onder de foto)


Maarten wint een reis naar Thailand. © Roy Beusker Fotografie


Tenslotte wint Maarten een reis naar Thailand. Hij kies voor een koffer in plaats van een plek aan de desk. In de koffer die hij vervolgens openmaakt zit deze prachtige reis naar deze tropische bestemming. Hij reageert: ,,Ik ben heel blij en nog nooit zo ver geweest. Dank je wel!’’

FINALIST UIT VAK RAALTE

Hermien uit Raalte speelt in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk naast Linda de Mol en wint 149.000 euro. 

UNICEF

Zoals te zien was in een fragment tijdens de uitzending van Miljoenenjacht ontvangt UNICEF steun van de Postcode Loterij. Deze organisatie zet zich wereldwijd in voor de rechten van kinderen. Dit doen ze op verschillende thema’s, bijvoorbeeld op het gebied van onderwijs, het bieden van noodhulp, en het voorzien in eerste levensbehoeften. Dankzij de deelnemers kunnen 146 organisaties, waaronder UNICEF, elk jaar opnieuw rekenen op financiële steun van de Postcode Loterij.
 

KANS OP GELDPRIJZEN

Tijdens Postcode Loterij Miljoenenjacht zijn vijftig deelnemers uit tien wijken door heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door de bekende gouden koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.
Postcode Loterij Miljoenenjacht is tot en met zondag 14 april wekelijks te zien op zondagavond vanaf 19.55 uur bij SBS6.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie