Logo nieuwsbode-zeist.nl


<p>De wandeling start vanaf de RK-kerk in de Weststraat te Aardenburg</p>

De wandeling start vanaf de RK-kerk in de Weststraat te Aardenburg

(Foto: PR)

Lichtwandeling door avondlijk Aardenburg

AARDENBURG - We zijn aanbeland in de donkeredagen voor kerst 2021. We krijgen allemaal weer zin in het licht. En dat licht zal in allerlei vormen en kleuren te ien zijn in Aardenburg tijdens de Lichtwandeling. 

Deze Lichtwandeling zal gehouden worden in de periode van zondag 19 tot en met donderdag 23 december. De wandeling, die ook individueel gelopen kan worden, start vanaf de RK-kerk in de Weststraat te Aardenburg. De routeinformatie is bij de kerk verkrijgbaar vanaf 17.00 uur. De route kan gelopen worden tussen 17.00 en 22.00 uur. De Lichtwandeling is een organisatie van Stadsraad Aardenburg en is uitgewerkt door Nathan Bellengé. 

Sfeervol

Nathan Bellengé is student aan de RITCS Brussel, afdeling licht en geluid. Hij kreeg bij het ontwerpen en uitvoeren hulp van Max Engelen. De lichtwandeling belooft een prachtig en sfeervolspektakel te worden. 

Mogelijk

Het project is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Sluis, de gezamenlijke Aardenburgse kerken, LEF, Recreatiebad De Elderschans, Loonbedrijf Paridaen, de Belgische Studio 2 en vele Aardenburgse vrijwilligers.

Meer berichten