Logo nieuwsbode-zeist.nl


<p>Het systeem kent voor de klant geen verplichtingen en geen abonnementen, op de Buurderij bestel je wat je wilt, wanneer je wilt, waar je wilt.</p>

Het systeem kent voor de klant geen verplichtingen en geen abonnementen, op de Buurderij bestel je wat je wilt, wanneer je wilt, waar je wilt.

(Foto: Buurderij)

Korte lijntjes bij de Buurderij

SINT JANSTEEN - Waarom komen de appels in de winkel uit Chili, terwijl boeren in onze buurt boomgaarden vol hebben? Waarom moeten producten 5 keer de aarde rond vooraleer ze op ons bord terechtkomen? Met die vraag in het achterhoofd is in Sint Jansteen een Buurderij begonnen.

Bij De Buurderij kun je heerlijke, verse seizoensproducten kopen, waarvoor Zeeuws-Vlaamse boeren eerlijke prijzen krijgen. 

Korte keten

Op de Buurderij ben je nooit alleen. Je leert er als consument van de korte keten ook de mensen achter je voedsel kennen. Online kun je rechtstreeks van boeren en ambachtelijke producenten uit onze eigen buurt kopen, waarna je het bestelde iedere woensdag van 17.00 tot 18.30 uur kunt afhalen in de kerk bij The Holy Spiritus, aan de Hoofdstraat 4 te Sint Jansteen.

http://boerenenburen.be

Meer berichten