Logo nieuwsbode-zeist.nl


Foto: vrouwindemedia.nl

Rianne Vons genomineerd voor Vrouw in de media-award

REGIO - Rianne Vons, directeur Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen, Hulst, is genomineerd voor de Zeeuwse Vrouw in de media Award. Vons pleit voor een gratis toegangsrecht voor kinderopvang en zet zich in voor duurzame initiatieven die het welzijn verbeteren van patiënten, cliënten, bewoners, medewerkers van ZorgSaam en zet ook de Zeeuws-Vlaaminegn op de kaart via de Stichting Vrienden van Zorgsaam. Tot 28 januari kan er op de genomineerden gestemd worden via vrouwindemedia.nl

Ieder jaar houden Sprekersbureau ZijSpreekt en Mediaplatform Vaker in de Media (VIDM) de Vrouw in de Media Awards. 23 Procent van de experts in het nieuws is vrouw. Met de prijzen willen de organisatoren vrouwelijke experts en rolmodellen aanmoedigen om zichtbaar in de media te zijn en redacties aanmoedigen om hen vaker dat podium te bieden. Naast de landelijke Vrouw in de Media Award is er ook een Vrouw in de Media Award per provincie. Tot 20 december 2021 konden kandidaten voor de Vrouw in de Media Award 2021 Zeeland via Vrouwindemedia.nl worden voorgedragen.

Regionale Vrouw in de Media Award

Bij de voordracht werd gekeken naar deskundige vrouwen die regelmatig en/of op indrukwekkende wijze in beeld waren in 2021. Per provincie werd door een regionale jury een selectie van finalisten gemaakt. De jury voor Zeeland bestaat uit Sandra de Blaeij (juryvoorzitter), oprichter KleinePorties, Jolanda Santbergen, samensteller achtergrondprogramma’s Omroep Zeeland en Ondine van der Vleuten, algemeen verslaggever bij Provinciale Zeeuwse Courant.

Meer berichten