Logo nieuwsbode-zeist.nl


<p>Twee gastvrouwen van ZorgSaam nemen een deel van de tulpen in ontvangst van een medewerkster van Vegro.</p>

Twee gastvrouwen van ZorgSaam nemen een deel van de tulpen in ontvangst van een medewerkster van Vegro.

(Foto: PR Vegro)

Vegro zet ZorgSaam in de voorjaarsbloemetjes

Terneuzen -  Vegro Zorgwinkel Terneuzen heeft ZorgSaam Ziekenhuis in Terneuzen flink in de bloemetjes gezet. Afgelopen vrijdag overhandigden zij maar liefst vijftig bossen tulpen aan het ziekenhuis. Een mooi gebaar om de medewerkers van ZorgSaam te bedanken voor hun inzet tijdens de coronaperiode.

Vegro Zorgwinkel bevindt zich aan de Axelsestraat 194 in Terneuzen. In deze thuiszorgwinkel kan u terecht voor advies over alle hulpmiddelen, die u kunt kopen, lenen of huren. U kunt er ook terecht voor reparatie en onderhoud aan uw hulpmiddelen. Alles is erop gericht, dat mensen zelfstandig kunnen blijven wonen. Het brede assortiment van Vegro Terneuzen is onder andere gericht op mobiliteit, communicatie, meetapparatuur, moeder en kind en ondersteuning en herstel.

Positiviteit

Dion Beuzenberg, winkelleider van Vegro Terneuzen: “Zaterdag 15 januari is het Nationale Tulpendag. Ons hoofdkantoor zit in Lisse, bekend van onder andere de Keukenhof. De tulp staat symbool voor hoop en positiviteit. Met deze tulpen willen wij de medewerkers bedanken voor hun inzet tijdens de coronaperiode en ze tegelijkertijd hoop en positiviteit wensen. Dat hebben ze dubbel en dwars verdiend!” De aftrap van het tulpenseizoen wordt op een feestelijke manier ingevuld. In 2022 is het thema ‘Share Happiness’. De tulp tovert een glimlach op je gezicht en heeft een persoonlijke boodschap

Vrijwilligers

ZorgSaam is het persoonlijke ziekenhuis in Zeeland. De focus ligt er op persoonlijke zorg. Het ziekenhuis is klantvriendelijk en gastvrij. In de ziekenhuislocatie in Terneuzen is een enthousiaste groep vrijwilligers aanwezig om patiënten te ondersteunen en op weg te helpen. De gastvrouwen namen de tulpen in ontvangst en zorgen ervoor dat ze deze boodschap van vrolijkheid overal uitdelen. De tulpen worden door heel het ziekenhuis neergezet. Zo kunnen niet alleen de medewerkers, maar ook de patiënten genieten van deze fleurige attentie.

Meer berichten