Logo nieuwsbode-zeist.nl


<p>Storemanager Lesley van Waes is blij het nieuwe pand van Hans Anders.</p>

Storemanager Lesley van Waes is blij het nieuwe pand van Hans Anders.

(Foto: Hans Anders)

Hans Anders is verhuisd

HULST - De optiekwinkel Hans Anders is in Hulst verhuisd van de Steenstraat naar het winkelcentrum op het Stationsplein. Afgelopen vrijdag opende daar de gloednieuwe, grotere winkel. Storemanager Lesley van Waes is blij het nieuwe pand. “Het Stationsplein is een leuke plek. Mensen weten het gezellige winkelcentrum goed te vinden en bovendien is er gratis parkeergelegenheid. Een nieuwe bril, lenzen of hoortoestel uitzoeken kost vaak wat tijd en dan is gratis parkeren een prettige bijkomstigheid”

Lesley is trots op de nieuwe winkel: “We hebben meer ruimte, dus kunnen voortaan zelfs meer dan 800 monturen laten zien; de nieuwste trendcollecties van ons eigen merk maar ook van bekende topmerken. Het hele team van opticiens, lensspecialisten en een audicien, heeft er ongelooflijk veel in zin. 

De opening van de winkel gaat vergezeld van een aantrekkelijke prijsactie, namelijk 50 procent korting op een bril of 3 halen, 1 betalen. De openingsactie loopt extra lang, tot en met 29 januari 2022, zodat er volop gelegenheid is om er gebruik van te maken. Om iedereen goed maar zeker ook verantwoord te kunnen helpen, roept Hans Anders op om vooraf een afspraak te maken voor een oogmeting via hansanders.nl/afspraak. Met het protocol en de hygiëne maatregelen die Hans Anders volgt, kan iedereen met een gerust gevoel komen winkelen. De openingstijden van deze nieuwe winkel zijn te vinden op hansanders.nl/winkels.

Meer berichten