Logo nieuwsbode-zeist.nl


Foto: Scalda

De open dagen van Scalda gaan door

TERNEUZEN - Nieuw jaar, nieuwe kansen. Toch was het nog even spannend, maar mbo-school Scalda mag toch fysieke open dagen houden. 

Een goede manier om met je toekomstige docenten te praten, sfeer te proeven en kennis te maken met de opleidingen. 

Locaties

Geïnteresseerden zijn van harte welkom bij Scalda en CIOS Zuidwest-Nederland op vrijdag 4 februari van 16.00 tot 20.00 uur in Goes, Middelburg, Terneuzen en Vlissingen en bij Maritiem en Logistiek College De Ruyter op zaterdag 5 februari van 10:00 tot 15:00 uur in Vlissingen. De informatiedag bij MBO Dans op 2 februari is onder voorbehoud. De open dag is niet alleen bedoeld voor leerlingen, maar ook voor hun ouder(s)/verzorger(s), die immers een belangrijke rol spelen in het studiekeuzeproces van hun kind.?Wel willen we vragen om slechts één ouder of verzorger mee te nemen, om de drukte te beperken. 

Volwassenen

Daarnaast zijn ook volwassenen welkom die zich graag willen omscholen of gereed zijn voor de volgende stap in hun carrière.

Richtlijnen

Scalda?is blij dat zij voor de tweede keer dit schooljaar weer fysieke open dagen kan organiseren en doet dit uiteraard volgens de richtlijnen. Binnen de schoollocaties is daarom voor iedereen het gebruik van een mondkapje verplicht. Niet alleen wanneer je van A naar B loopt, maar ook wanneer je zit. 

Registreren?

Bezoekers dienen zich aan te melden voor zowel de informatiedagen als de open dagen via?scalda.nl/opendagen. Zo voorziet Scalda bezoekers vooraf van de juiste informatie. Dit is van groot belang, zeker als er nieuwe maatregelen worden getroffen die van invloed zijn op de opendagen. Ter plaatse aanmelden is ook mogelijk, dus mocht je op het laatste moment nog naar één van de open dagen willen komen, is dat geen probleem.

Meer berichten