Verwijderen fietsenstallingen station Driebergen-Zeist per 22 mei

Driebergen/Zeist - Vanaf maandag 22 mei 2017 worden enkele fietsenrekken bij station Driebergen-Zeist, ter hoogte van de Hoofdstraat en Odijkerweg, gesloten.

Fietsen die er op maandagochtend 22 mei nog staan, worden verwijderd. Verwijderde fietsen zijn op te halen bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Bel naar 0343-565600 voor de locatie om de fiets op te halen. Vanaf 17 juni 2017 worden nog meer fietsenstallingen opgeheven en vervangen door tijdelijk andere stallingen. Nadere informatie volgt binnenkort. Er wordt gezorgd voor voldoende tijdelijke fietsenstallingen tijdens de bouw.

Werkzaamheden station
De huidige fietsenstallingen moeten plaats maken voor de bouw van onder andere het nieuwe station, nieuwe fietsenkelder, nieuwe sporen en nieuwe onderdoorgang van de sporen ter hoogte van de Hoofdstraat. 

Meer informatie
BAM bouwt in opdracht van ProRail aan het nieuwe stationsgebied Driebergen-Zeist. Meer informatie: www.stationdriebergenzeist.nl , download de app (gratis) of volg het project op Facebook StationsgebiedDriebergenZeist en Twitter @StationDZ.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden