Logo nieuwsbode-zeist.nl


Presentator Bart van Leeuwen deze zomer bij Radio M Utrecht

Radiopresentator Bart van Leeuwen is deze zomer te horen bij Radio M Utrecht FM 93.1. Van 24 juni tot begin augustus presenteert hij elke zaterdag en zondag van 14.00 tot 18.00 uur het gezellige middagprogramma Lekker weer Van Leeuwen.

In Lekker weer Van Leeuwen presenteert Bart de beste muziek van nu en toen. Ook speelt hij het beroemde radiospelletje Raad waar die staat. Luisteraars raden door middel van verschillende aanwijzingen waar verslaggever Fred Siebelink zich in de provincie Utrecht bevindt. Alle deelnemers maken elk weekend kans op toegangskaarten voor Dierenpark Amersfoort. 

De plaat en zijn verhaal is deze zomer ook weer terug op de radio. Een vertaalde tekst van een bekende popballad maakt het vaak verrassende en ontroerende verhaal achter de plaat bekend. Verder mogen luisteraars elke zaterdag en zondag stemmen op hun favoriete muziek. Van de artiest met de meeste stemmen draait Bart vier bekende hits. 

Bart van Leeuwen: "Radio M Utrecht is een gezellige vrolijke zender, daar breng ik deze zomer graag mijn weekends door. Met Lekker weer van Leeuwen wordt het op zaterdag- en zondagmiddag echt zomer op uw radio, dat beloof ik." 

Bart van Leeuwen begon zijn radioloopbaan in 1973 bij de zeezender Veronica en werkte later voor verschillende landelijke commerciële en publieke radiozenders. 

Lekker weer van Leeuwen met Bart van Leeuwen is van 24 juni tot begin augustus elke zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur te beluisteren bij Radio M Utrecht. Radio M Utrecht is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.
 

Reageer als eerste
Meer berichten