Logo nieuwsbode-zeist.nl


Trijntje, Jaap en Fiona genieten volop.
Trijntje, Jaap en Fiona genieten volop.

Ezels houden van zon en zand!

De strook zacht wit zand is één van de vernieuwingen op het terrein sinds de verbouwing. Ezels houden van dit losse zand en ze gingen er gelijk met z'n allen opstaan zodra de hekken opengingen. Op de foto ligt een groepje er te zonnebaden.

Zeist - Vooraan ligt Trijntje (19). Zij was vroeger die woedende, schoppende merrie waar we bezoekers voor waarschuwden. Trijntje heeft echt moeten ervaren dat wij niets van haar verwachten en dat ze alle ruimte mag nemen die ze nodig heeft. Daar heeft ze nu vertrouwen in waardoor alleen nog opvalt hoe prachtig, origineel en gevoelig ze is. De volgende in het rijtje is Jaap (33), hij is zo ontspannen dat hij alles om zich heen vergeet, want bij hoge uitzondering heeft hij niet eens door dat zijn vriendin Jessie niet meer in de buurt is. Jessie staat in de stal haar bakje leeg te eten en normaal gesproken staat Jaap daar verontwaardigd snuivend naar te kijken omdat hij zelf geen bakje meer krijgt. Daarachter heeft Fiona (28) haar strandlaken gespreid. Ze is niet meer benauwd sinds we haar uit de stoffige verpleegstal houden en hervindt haar rust na het emotionele afscheid van dochter Cesta.

Open dag
Vergeet niet zondag 20 augustus vrij te houden in de agenda! Dan is onze open dag en kunt u excentrieke Trijntje, relaxte Jaap, dappere Fiona en alle anderen in levenden lijve ontmoeten. Er worden leuke dingen georganiseerd, voor ieder wat wils, daarover de volgende keer meer!

Met ezelgroet, Emmy

www.ezelsociëteit.eu

reageer als eerste
Meer berichten