Logo nieuwsbode-zeist.nl


Dieske (rechts) staat overal graag met zijn neus bovenop. Hij is dus de uitgelezen ezel voor een bijzondere taak: de burgemeester ontmoeten! Of zal Jelle (links) het hart veroveren?
Dieske (rechts) staat overal graag met zijn neus bovenop. Hij is dus de uitgelezen ezel voor een bijzondere taak: de burgemeester ontmoeten! Of zal Jelle (links) het hart veroveren? (Foto: Ezelsociëteit )

Wachten op de burgemeester!

Ook dit jaar organiseert Stichting De Ezelsociëteit weer een Open Dag! U bent van harte welkom op zondag 20 augustus tussen 10.00 tot 16.00 uur. De ezels staan al in de startblokken!

Zeist - Jelle (34 jaar), het kleintje links, is hoogbejaard maar altijd energiek en vrolijk. Jelle zal met zijn schattige snuitje vast veel harten veroveren. Misschien wel het hart van de burgemeester, want die komt de nieuwe stallen officieel openen.

Hij hoeft dat niet alleen te doen; onze Dieske (26), die al jaren tot de harde kern behoort en bekend staat om zijn ongebreidelde enthousiasme, zal de burgemeester helpen. Ook u kunt Jelle en Dieske en alle andere ezels ontmoeten. Of knuffelen met degene waar u al fan van bent en genieten van de sfeer.

Wat nog meer: creatieve workshops van het Schimmentheater, een loterij en kraampjes met ezelsattributen. De Dierenpolitie heeft een stand samen met de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming, de Faculteit Diergeneeskunde Utrecht is present en onze vrienden van Akka's Ganzenparadijs zijn erbij. En Vinanda Oostveen zal Reiki demonstraties geven.

Dat alles onder de geur en het genot van pannenkoeken die Bram met zijn Pannenkoeken 'bak'fiets komt bakken. En de klanken van de Zuid-Amerikaanse muziek van Sobroso, natuurlijk in combinatie met gebalk. Grote kans dat het Piccolo (de middelste op de foto) is die er bovenuit klinkt. We gaan er een mooie dag van maken! Graag tot dan!


Met een hartelijke ezelgroet, Emmy

reageer als eerste
Meer berichten