Logo nieuwsbode-zeist.nl

Kater Lex is gek op knuffelen

Kater Lex zoekt een nieuw thuis.
Kater Lex zoekt een nieuw thuis. (Foto: Stichting Dierentehuis Zeist)

Iedere week brengt de Stichting Dierentehuis Zeist een dier onder de aandacht voor een herplaatsing. Het dierentehuis is een zelfstandig opererende stichting, zonder subsidies of financiële ondersteuning van een organisatie.

Tel: 0343-491231 ( alleen tijdens de openingstijden van het asiel! ) t/m vrijdag 13:00 uur tot 16:30 uur. Zaterdag 13:00 uur tot 16:00 uur.

Zeist - Lex is een mooie zwarte kater van 9,5 jaar oud. Helaas is het niet de eerste keer dat Lex bij ons in het asiel zit. Hoe komt dat dan hoor ik jullie denken. Lex is binnenshuis de liefste kat die je je maar kunt wensen. Hij klets, hij geeft kopjes, komt lekker bij je zitten knuffelen en geeft je gratis een oormassage., maar…… als Lex buiten rond gaat lopen is hij een heel andere kat. Dan is hij een heel dominante kater die geen ander dier in zijn territorium duldt. Dit heeft al tot diverse vechtpartijen geleid. Wij willen Lex het liefst plaatsen bij mensen met een volledig afgezette tuin waar hij écht niet uit kan want Lex wil wel graag naar buiten kunnen. Of bij mensen die wat afgelegen wonen zodat er geen andere katten in de buurt zijn. We hopen dat bovenstaand verhaal jullie niet afschrikt om toch vooral een bezoek te brengen aan deze , voor mensen, heel lieve kater. Rasgroep: Europese Korthaar. Kleur: Zwart. Kan bij andere katten/ honden: Nee.Kan bij kleine kinderen: Nee. Kan bij grote kinderen: Ja. Kan in een flat: Nee Kan in de tuin: Ja.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox