Logo nieuwsbode-zeist.nl


Lotte van Leeuwen uit Zeist is door naar de volgende ronde om het nieuwe Koffermeisje van Postcode Loterij Miljoenenjacht te worden.
Lotte van Leeuwen uit Zeist is door naar de volgende ronde om het nieuwe Koffermeisje van Postcode Loterij Miljoenenjacht te worden.

Wordt Lotte het nieuwe Koffermeisje?

Goed nieuws voor de 20-jarige Lotte van Leeuwen uit Zeist. Zij is door naar de volgende ronde om het nieuwe Koffermeisje van Miljoenenjacht te worden. In totaal meldden maar liefst 168 kandidaten zich aan middels een persoonlijke video op de website. Maar liefst 1.265 mensen stemden op Lotte wat haar een plek in de Top 26 oplevert. Daarmee maakt Lotte kans om volgend jaar één van de 26 gouden koffertjes te dragen tijdens Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Zeist - Samen met 25 andere meiden nam Lotte van Leeuwen op woensdag 30 augustus deel aan de selectiedag in Amsterdam. Daar heeft een vakjury bestaande uit Lucia Marthas (oprichtster van de gelijknamige dansacademie), Zoey Ivory (voormalig Koffermeisje en huidig Miss Nederland) en stylist Fred van Leer de vijf beste dames geselecteerd. Lotte heeft goede hoop in die top-5 te belanden: "Ik wist gelijk, dit is iets voor mij. Ik ben altijd goedlachs, spontaan en energiek en ga ik graag nieuwe uitdagingen aan."

Over de wedstrijd

Sinds de start van Postcode Loterij Miljoenenjacht zijn de 26 Koffermeisjes het herkenbare middelpunt van de spelshow op RTL 4. Nu het programma plek heeft voor een nieuw Koffermeisje, gaat een jury met behulp van het publiek op zoek naar de perfecte kandidaat.

Van 14 tot en met 25 augustus kon het publiek stemmen op zijn of haar favoriete kandidaat via de website. Tijdens de selectiedag bepaalt de vakjury vervolgens welke vijf finalisten overblijven.


Elk van hen gaat tijdens één van de afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht dit najaar meedraaien als Koffermeisje. Na de laatste uitzending op 8 oktober kan het publiek stemmen op één van de vijf finalisten. De winnares zien we terug in het goud tijdens het volgende seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht in het voorjaar van 2018.

De Jury

Lucia Marthas (61) is danspedagoge, choreograaf en oprichtster van de Dansacademie Lucia Martha. Lucia leverde een belangrijke bijdrage aan uiteenlopende programma's op de Nederlandse televisie en is al sinds het begin de 'strenge, doch rechtvaardige moeder aller Koffermeisjes'. Voordat zij werd gekroond tot Miss Nederland 2016 was Zoey Ivory (24) uit Almere koffermeisje bij Postcode Loterij Miljoenenjacht. In januari vertegenwoordigde zij ons land op de Miss Universe-verkiezing op de Filipijnen. Fred van Leer (41) uit Rotterdam verzorgt vanaf zijn 25e de styling bij tv-programma's, tijdschriften, shows en artiest en ook was hij coach bij Holland's Next Topmodel.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox