Logo nieuwsbode-zeist.nl


Foto: Marijke Helwegen

Zeist op de rode loper

A.s. zaterdag, 23 september, wordt voor de derde keer Zeist op de rode loper gehouden. Het succesvolle evenement wordt gedragen door tientallen lokale ondernemers. Ook tijdens de verbouwing van ons centrum gaan de ondernemers door met het organiseren van evenementen. Uiteraard moet er tijdens deze editie geïmproviseerd worden omdat er op sommige stukken de straat open ligt, maar 1 ding is zeker, de loper  wordt uitgerold! Deze keer wordt Zeist op de rode loper gepresenteerd, door niemand minder dan Marijke Helwegen. Als ambassadrice van de plastisch chirurgie, heeft zij menige verbouwingen doorstaan. Marijke is een graag geziene gast in menig tv programma en sprong zelfs van een hoge duikplank in sterren springen! Niets is te gek! Marijke staat voor schoonheid en heeft een grote dosis humor! En vooral het laatste gaat er voor zorgen dat deze editie van Zeist op de loper anders wordt dan anders. Marijke zelf draagt aankomende zaterdag de look a like van Melania Trump. Marijke zal rond 12.55 arriveren op gepaste wijze. Dus zorg dat je op tijd in het centrum van Zeist aanwezig bent.

Wat Zeist op de loper zo anders dan anders maakt is dat er naast heel veel mode ook heel veel andere centrumondernemers vertegenwoordigd zijn. Van boekhandel tot bakker, van restaurant tot sportzaak het loopt allemaal mee op de rode loper. Het centrum van Zeist heeft zoveel te bieden. De centrumondernemers waarderen enorm dat ook tijdens de verbouwing van het centrum, er zoveel bezoekers komen. De muziek is in handen van de Zeister DJ Mike Rock. De shows starten om 13.00 en om 15.00 op de Slotlaan in Zeist. De Slotlaan wordt afgesloten vanaf kruising Slotlaan Eerste Hogeweg. Maar uiteraard blijft het centrum goed bereikbaar. Ook kun je met Marijke op de foto om 14.15. Kijk voor meer informatie op de facebookpagina Leuk in Zeist.

Op zondag 24 september tijdens de koopzondag vind in de allegrotuin wederom de Zeister Bockbierproeverij plaats. Dus na het shoppen genieten van een lekker bockbiertje het kan allemaal in het centrum van Zeist! Tevens parkeer je in het centrum van Zeist op zondag bijna overal gratis!

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox