Logo nieuwsbode-zeist.nl


De teamdag van de afdeling Infrastructuur Midden-Nederland, gehouden op 26 september 2017, heeft veel harten geraakt. FOTO: Wim van de Walle
De teamdag van de afdeling Infrastructuur Midden-Nederland, gehouden op 26 september 2017, heeft veel harten geraakt. FOTO: Wim van de Walle (Foto: Mitch Huisman)

Politie en de Zonnebloem

Politie-eenheid Midden-Nederland op stap met de Zonnebloem. De teamdag van de afdeling Infrastructuur Midden-Nederland, gehouden op 26 september 2017, heeft veel harten geraakt. Bijna honderd collega's van de afdeling Infrastructuur hebben op twee locaties, Aviodrome in Lelystad en het Spoorwegmuseum in Utrecht, vijftig Zonnebloemgasten een onvergetelijke middag bezorgd. Foto: Wim van de Walle

Regio - Na aankomst bij het museum, werd onder het genot van een kopje koffie met een heerlijk gebakje, kennis gemaakt met elkaar en werd er al volop gelachen en genoten. Hierna gingen de Zonnebloemgasten, vergezeld door twee collega's van Infrastructuur, het museum bezoeken. De middag werd afgesloten met een drankje en mooie verhalen. De reacties van de Zonnebloemgasten waren hartverwarmend.

De volgende teamdag

Ook de reactie van het team van de afdeling Infrastrucuur spreekt voor zich: "Wat een dankbaarheid en een fijn en voldaan gevoel dat wij dit aan deze mensen mochten geven. Over de volgende teamdag hoeven wij niet lang na te denken wat we zullen gaan doen!

De collega's van de afdeling Infrastructuur Midden-Nederland, hebben aangegeven niets anders meer te willen dan, ouderen die het zelf niet meer kunnen, een mooie middag te geven."

Meer berichten


Shopbox