Logo nieuwsbode-zeist.nl


Humphrey zoekt gezelschap

Iedere week brengt de Stichting Dierentehuis Zeist een dier onder de aandacht voor een herplaatsing. Het dierentehuis is een zelfstandig opererende stichting, zonder subsidies of financiële ondersteuning van een organisatie.Tel: 0343-491231 ( alleen tijdens de openingstijden van het asiel ) maandag t/m vrijdag 13:00 uur tot 16:30 uur. Zaterdag 13:00 uur tot 16:00 uur.

Zeist - Hierbij weer een nieuw asieldier van de week. Deze keer de hond Humphrey. Humphrey, zo kort bij ons en al zoveel fans! Over Humphrey is niets negatiefs te zeggen. Hij is een schatje, hij staat nu al samen met Kaya. Gaat graag met iedereen mee het bos in. Hij is beleefd, aanhankelijk. Echt een topper! In huis is hij, als hij genoeg beweging krijgt en er iemand thuis is, rustig. Wel is hij waaks, u hoeft dus niet bang te zijn voor indringers. Hij kan goed overweg met kinderen, ouderen, katten en honden. Ook kan hij goed mee in de auto. Hij heeft vroeger altijd bij een oudere man geleefd, daar hoefde hij nooit alleen te zijn.
Heeft u een plekje voor deze kanjer?

Rasgroep: onherleidbare bastaard, Ras: Kruising, Geslacht:reu, Leeftijd: 01-06-2008, Kan met honden: Ja, Kan met katten: Ja, Kan bij kleine kinderen:Ja, Kan bij grote kinderen:Ja, Kan alleen thuis zijn: Nee, Kan mee in de auto:Ja.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox