Logo nieuwsbode-zeist.nl


Op 28 oktober vanaf 12.00 uur zal Zeist op stelten plaatsvinden met onder meer de Kinderkaravaan en diverse steltlopersshows.
Op 28 oktober vanaf 12.00 uur zal Zeist op stelten plaatsvinden met onder meer de Kinderkaravaan en diverse steltlopersshows.

Zeist op stelten

Op het Voorheuvelplein, de Voorheuvel en de eerste Hogeweg gaat 28 oktober vanaf 12.00 Zeist op stelten plaatsvinden. Een echte kinderkaravaan strijkt neer in het centrum van Zeist.

Zeist - Vorig jaar werd de piste al neergelegd en dit jaar komt de piste weer terug. Lachspiegels, de kop van jut, schmincken, popcorn, muziek acrobaten en vooral steltlopers zullen ism circusartiest.nl die de kinderen extra zullen vermaken. Maar wat zou Zeist op stelten zijn zonder steltenacts. Bijvoorbeeld Arbes Dór. En dan is er de steltenact genaamd Zirkus, hoogartig, grotesk en dol op aandacht. De kinderkaravaan start om 12.00, de steltlopersshows zijn om 13.00 14.30 en om 16.00. Op het Voorheuvelplein, de Voorheuvel en de Eerste hogeweg. Zeist op stelten wordt medegeorganiseerd met Lavar performances uit Zeist. LAVAR performances, opgericht in 2012, is een innovatieve organisatie gericht op straattheater. Lavar creërt sfeer door gebruik te maken van sprekende kostuums, live muziek en professionele artiesten. De creatieve persoon achter het bedrijf is Albert-Jan Appeldoorn. Hij heeft bijna tien jaar ervaring met straattheater zowel nationaal als internationaal. Ook heeft Albert-Jan de wereld rond gereisd met Close-Act Theatre en veel ervaring opgedaan in samenwerking met andere artiesten. Albert-Jan: "Als klein jongetje mocht ik mee naar een circus, waar acrobaten, clowns en andere performers een prachtige show neerzetten. Met kriebels in mijn buik droomde ik weg bij de muziek, het decor en de fantastische acts. Het was het mooiste dat ik ooit had gezien."

Meer berichten

Shopbox