Logo nieuwsbode-zeist.nl


woonbuurt 'De Groene Hoogte' in Soesterberg
woonbuurt 'De Groene Hoogte' in Soesterberg (Foto: Heilijgers)

Start verkoop woningen "De Groene Hoogte" te Soesterberg

(advertorial)
Op zaterdag 4 november aanstaande organiseert Heilijgers de start verkoop voor de 1e fase van De Groene Hoogte te Soesterberg.

Centraal gelegen in Nederland aan de oostzijde van Soesterberg ligt een bosgebied op het voormalig terrein van Kontakt der Kontinenten. Hier verrijst de komende jaren een unieke woonbuurt 'De Groene Hoogte' met een grote diversiteit aan woningtypen. Zo komen er starterswoningen, rijwoningen, twee-onder-één-kap-woningen en vrijstaande woningen. De nieuwe woonwijk in Soesterberg telt straks ongeveer 190 woningen.

Het karakter van de buurt valt te omschrijven als dorps, ongedwongen en lommerrijk. Midden in het plan komt een park waar bewoners in hun vrije tijd heerlijk kunnen genieten en kinderen lekker kunnen spelen.

4 november start verkoop 1e fase
In de eerste fase van het project komen diverse woningtypen in verkoop. Van tussen- en hoekwoningen met een prijs vanaf € 225.000,- v.o.n. tot royale herenhuizen en twee-onder-één kapwoningen. U bent op zaterdag 4 november tussen 11.00-14.00 uur van harte welkom voor de start van de 1e fase in de Ceciliakapel van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20, 3769 AS Soesterberg. U kunt vragen stellen aan het aanwezige projectteam en u kunt de locatie bekijken per tuktuk. Vanaf zaterdag 4 november start ook de inschrijfperiode. Meer informatie hierover ontvangt u tijdens de start verkoop.

Planning
zaterdag 4 november 2017 start verkoop bij Kontakt der Kontinenten in Soesterberg
voorjaar 2018: start bouw woningen
begin 2019: oplevering woningen

Meer informatie:
Via Hol & Molenbeek Makelaars te Zeist (030-6920204), Sträter ERA Makelaardij (035-6016151) of onze wooncoach Stefien Eijssen (06-22603918). Of bezoek de website www.degroenehoogte.nl of onze facebookpagina facebook.com/degroenehoogte.

Meer berichten

Shopbox