Logo nieuwsbode-zeist.nl


Foto: Asiel Zeist

Jackie, een echte Jack Russel

Iedere week brengt de Stichting Dierentehuis Zeist een dier onder de aandacht voor een herplaatsing. Het dierentehuis is een zelfstandig opererende stichting, zonder subsidies of financiële ondersteuning van een organisatie.Tel: 0343-491231 ( alleen tijdens de openingstijden van het asiel ) maandag t/m vrijdag 13:00 uur tot 16:30 uur. Zaterdag 13:00 uur tot 16:00 uur.

Zeist - Jackie is een leuke vrolijke kerel. Zoals elke russel heeft ook Jackie veel energie en wilt graag werken voor zijn baas. Hij moet nog wel naar school met zijn nieuwe baas, want hij mag nog wel het één en ander leren. Jackie zit hier samen met Humphrey in een kennel, dat gaat heel goed. Jackie kan ongeveer een half uurtje per dag alleen zijn, met training en geduld kan dit langer worden. Doordat hij last heeft van zijn darmpjes, moet hij wel op speciaal voer. Tot nu toe gaat het hier goed met zijn ontlasting. Maar als hij iets verkeerds eet, dan kan hij hier last van krijgen. Jackie ziet er heel erg schattig uit en is ook heel lief, maar vergis u niet in het gedrag van een Jack Russel terrier, het zijn harde werkers en ze hebben een baas nodig die veel met ze onderneemt.


Rasgroep: Terrier. Ras: Jack Russel. Geslacht: reu. Leeftijd: 07-10-16. Kan met honden: Ja. Kan met katten: Ja. Kan bij kleine kinderen: Onbekend. Kan bij grote kinderen: Ja. Kan alleen thuis zijn: Onbekend. Kan mee in de auto:Ja

Meer berichten

Shopbox