Logo nieuwsbode-zeist.nl


Gaat het Sint lukken om te kunnen logeren in het Slot Zeist? FOTO: Sauerfield's Photo's
Gaat het Sint lukken om te kunnen logeren in het Slot Zeist? FOTO: Sauerfield's Photo's

Intocht Sinterklaas in grote problemen!

Er heerst grote paniek in het Slot van Zeist. De Barones van Het Slot van Zeist is de Magische Sleutel kwijt. Deze bijzondere sleutel geeft naast toegang van alle kamers in het Slot ook toegang tot de huizen waar geen schoorsteen (meer) is. Een deel van de kinderen van Zeist en omstreken kunnen dan hun schoen niet (meer) zetten. De pieten kunnen namelijk deze schoentjes met tekeningen en wortels voor het Paard niet meer vullen...

Zeist - De barones heeft daarom enkele sleutelfiguren van Zeist gevraagd, waaronder de Asthon Brothers, of zij willen zoeken naar de Magische Sleutel van Slot Zeist. De komende weken zal zij 'bekende' Zeistenaren vragen of zij mee willen zoeken naar de Magische Sleutel van het Slot! Ook vraagt de barones de kinderen van Zeist mee te helpen zoeken naar deze belangrijke sleutel om de feestelijke intocht van Sinterklaas in Zeist op zaterdagmiddag 18 november te laten slagen!

Doe mee! Zoek de sleutel en geef aan waar de sleutel niet ligt dan komt uiteindelijk de plek waar de sleutel van de feestelijke intocht wel ligt vanzelf boven water. Stuur je filmpje waar jij denkt dat de sleutel ligt, of waar je zeker weet dat de sleutel niet ligt, in op Facebook: www.facebook.com/sinterklaasintochtzeist. De leukste inzendingen worden beloond met een leuke prijs uit handen van Sinterklaas!

De intocht van sinterklaas in Zeist vindt plaats op zaterdag 18 november 2017 vanaf 13:00 uur, Sinterklaas zal met zijn pieten en gevolg rond 13:30 uur aankomen op het plein voor het gemeentehuis. Met een vernieuwde route vanaf het gemeentehuis zal de Sint, zijn vele pieterbazen en andere figuren van zijn gevolg, op zijn paard door de straten van Zeist alle kinderen begroeten.

Voor meer info: www.sinterklaasinzeist.nl of op facebook: www.facebook.com/sinterklaasintochtzeist

Meer berichten

Shopbox