Het MTB-vignet voor volgend jaar is te koop.
Het MTB-vignet voor volgend jaar is te koop.

Verplichte MTB-vignet 2016-2017 is nu te koop

Zeist / Utrechtse Heuvelrug - Het herfstseizoen is begonnen en dat betekent: tijd om te mountainbiken! De mtb-routes op de Utrechtse Heuvelrug lenen zich hier uitstekend voor. Met mooie routes op allerlei niveaus is dit dé mountainbike omgeving voor beginner en ervaren mtb'er.

Wanneer je op de Heuvelrug gaat mountainbiken moet je in het bezit zijn van een vignet. Dit vignet maakt het mogelijk dat de routes hier liggen, en beheerd en onderhouden kunnen worden.

Op de Heuvelrug

Als consument betaal je € 7,50 voor een vignet. Met dit vignet kun je een heel kalenderjaar mountainbiken op de Heuvelrug.

Zonder winstmarge

Doordat de vignetten zonder winstmarge verkocht worden betekent het dat alle opbrengsten geheel ten goede komen aan de MTB routes! Mede dankzij de consument en de verkooppunten is het mtb-vignet het afgelopen jaar een succes geworden. Een aantal van deze routes staat namelijk in de landelijke Top 10.

Het nieuwe mountainbike-vignet voor 2017 is vanaf nu verkrijgbaar bij de verkooppunten en is de laatste maanden van 2016 ook geldig. De verkooppunten zijn te vinden op www.recreatiemiddennederland.nl

Ben je een distributeur en wil je je graag aanmelden als verkooppunt? Neem contact op via mtb@recreatiemiddennederland.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden