Guusje is het asieldier van de week

Iedere week brengt de Stichting Dierentehuis Zeist een dier onder de aandacht voor een herplaatsing. Het dierentehuis is een zelfstandig opererende stichting, zonder subsidies of financiële ondersteuning van een organisatie.

Tel: 0343-491231 (alleen tijdens de openingstijden van het asiel), maandag t/m vrijdag van 13:00 uur tot 16:30 uur. Zaterdag van 13:00 uur tot 16:00 uur.

Guusje is een zwart/witte dame van circa 4 jaar oud. Ze is als zwerfdier bij ons binnengebracht. Eigenlijk is ze niet echt een zwerfdier omdat ze, na een huisontruiming is achtergelaten in het lege huis. Daar kon ze natuurlijk niet blijven en daarom is ze naar ons toegebracht.

Guusje is een lieve meid maar ze geeft wel duidelijk aan waar voor haar de grens ligt. Maar daar is ze ook kat voor. Ze wil heel graag naar buiten lekker een frisse neus halen, spelen met de rondvliegende blaadjes, struinen door het gras en de struiken en dan vervolgens moe maar voldaan binnen lekker in haar mandje of op een stoel te gaan dromen van alles wat ze heeft beleefd.
Wie denkt, dat is nu net wat ik zoek, bel ons dan of nog beter, kom
tijdens onze openingstijden bij ons binnen om haar te ontmoeten.
 

Meer berichten

Shopbox