Wanda wil wandelen

Iedere week brengt de Stichting Dierentehuis Zeist een dier onder de aandacht voor een herplaatsing. Het dierentehuis is een zelfstandig opererende stichting, zonder subsidies of financiële ondersteuning van een organisatie.

Tel: 0343-491231 (alleen tijdens de openingstijden van het asiel), maandag t/m vrijdag van 13:00 uur tot 16:30 uur. Zaterdag van 13:00 uur tot 16:00 uur.

Zeist - Wanda is een ontzettend lieve meid van 10 jaar. Zij is ontzettend baasgericht en gaat graag met haar baasje op pad. Bij haar vorige huis werd ze niet vaak uitgelaten en had ze weinig te doen, ze is een hele slimme meid, leert graag, dus ze wilt meer van de wereld zien dan een blokje om of haar eigen tuin. Waarschijnlijk heeft dat mee geholpen met het krijgen van verlatingsangst. Want dat is de reden dat ze hier is gekomen. Hier speelt ze graag met andere honden, wandelt graag en is een echte knuffel. We zoeken voor haar een thuis waar de mensen graag op stap gaan met Wanda, op cursus willen gaan en waarbij ze niet alleen thuis hoeft te zijn. Mocht u het toch willen opbouwen (het alleen zijn) onze gedragstherapeut helpt u graag op weg. Ook hebben wij een dagopvang waar ze eventueel terecht kan. (voor meer informatie daarover, zie onze website). Rasgroep:bastaard, Ras:Boerenfox, Geslacht: teefje, leeftijd:01-01-07, klan met honden, kleine en grote kinderen, kan niet alleen thuis zijn, kan mee in de auto.

Meer berichten

Shopbox