Arie Verheul is zeer tevreden met de programmering voor het Krommerijn Festival.
Arie Verheul is zeer tevreden met de programmering voor het Krommerijn Festival.

Arie Verheul: "Top-acts op Krommerijn Festival!"

Liefhebbers van live muziek kunnen zondag 14 januari 2018 hun hart ophalen tijdens het vierde Krommerijn Festival in De Landgoederij in Bunnik. Met dit jaar, op verzoek van velen, éxtra veel blues. Arie Verheul, voorzitter van BluesinWijk, vertelt over zijn passie voor blues en over de geweldige bands die dit jaar optreden tijdens het Krommerijn Festival.

Bunnik - Arie Verheul is dit jaar betrokken bij de programmering van hét muzikale festival van Bunnik en omstreken. Hij vertelt: ''Al vanaf jonge leeftijd ben ik gepassioneerd door de blues en mede hierdoor ben ik negen jaar geleden samen met drie personen BluesinWijk begonnen, met als uitgangspunt het samenbrengen van mensen door het leveren van goede blues en het bieden van een podium voor talenten''.

Programmering

Arie Verheul is erg enthousiast over het Krommerijn Festival, over het concept, en zeker ook over de programmering waar hij dit jaar zijn steentje aan heeft bij mogen dragen. "De blues bands die dit jaar op het Krommerijn Festival staan, zijn echte top-acts met onder andere Barrelhouse, Big Bo, Sugar Queen en Hoodoo Monks" vertelt Arie enthousiast. Ook soulliefhebbers komen zeker aan hun trekken met Soulsville en Arne & Friends. "Gezelligheid en muziek staan centraal én je levert ook nog een bijdrage aan het goede doel.

Blues is heel gangbare muziek, zowel oud als jong publiek is welkom en dit zorgt voor een heel bijzonder gezelschap. Hoe mooi is het als je zelf geniet van muziek en ook nog eens een goed doel hierdoor steunt?'', aldus Arie.

Bewonderen

Deze bands zelf bewonderen? Koop dan snel kaarten voor het Krommerijn Festival en steun het goede doel! Kaarten à €17,50 zijn te koop bij Boekhandel Van Ravenswaaij in Bunnik, Slijterij Barrique in Odijk, Eethuis aan 't Zand in Werkhoven en tevens eenvoudig online via www.krommerijnfestival.nl, waar ook meer informatie te vinden is over de artiesten en de programmering. Met de aankoop van toegangskaarten steun je direct Fonds verstandelijk gehandicapten.

Meer berichten

Shopbox