V.l.n.r.: Erik de Widt, eigenaar Het Rijwielpaleis Zeist, Maud Marres winnaar fiets, Ida Nijenhuis van de jongeren World Servants Zeist. FOTO: Aart Otten
V.l.n.r.: Erik de Widt, eigenaar Het Rijwielpaleis Zeist, Maud Marres winnaar fiets, Ida Nijenhuis van de jongeren World Servants Zeist. FOTO: Aart Otten (Foto: Aart Otten)

Ruim 11.000 euro opbrengst winterfair

Op 9 december was er de winterfair van de World Servants jongeren uit Zeist. Deze fair heeft ruim 11.000 euro opgebracht. Een geweldig succes! Op de prachtig besneeuwde locatie van De Wittenberg wisten de jongeren samen met de leiding van alles uit de kast te halen.

Zeist - Voor 9 december waren de 4000 loten al door weer en wind verkocht. Mevrouw Marres is de gelukkige winnaar van de mooie fiets. Deze hoofdprijs is beschikbaar gesteld door Het Rijwielpaleis Zeist aan de Voorheuvel. Tijdens de winterfair was er van alles te koop; verse oliebollen, kerstbomen en fraaie oude spulletjes. Diverse workshops werden aangeboden als kerststukjes maken of porseleinen bordjes beschilderen. Vanaf 17.00 uur werd er een heerlijk stamppottenbuffet aangeboden.

Klaslokalen

De jongeren hopen volgend jaar zomer voor 3 weken naar Sierra Leone te gaan. Ze gaan daar 3 klaslokalen bouwen om het onderwijs in dit arme land te verbeteren. Voor deze reis is 75.000 euro nodig. Het bij elkaar halen van dit bedrag zorgt voor veel creativiteit en verbinding.

World Servants biedt jongeren een werkvakantie in een ontwikkelingsland. Daar bouwen ze aan bijvoorbeeld een school of kliniek.

www.worldservants.nl

Meer berichten