Kater Coco

Iedere week brengt de Stichting Dierentehuis Zeist een dier onder de aandacht voor een herplaatsing. Het dierentehuis is een zelfstandig opererende stichting, zonder subsidies of financiële ondersteuning van een organisatie.

Tel: 0343-491231 (alleen tijdens de openingstijden van het asiel), maandag t/m vrijdag van 13:00 uur tot 16:30 uur. Zaterdag van 13:00 uur tot 16:00 uur.

Coco had een chip dus we dachten dat we wel snel in contact zouden komen met de eigenaar. Helaas is dit niet gelukt en er heeft ook niemand gereageerd op de aanmelding bij Amivedi. Nu zijn wij dus op zoek naar een nieuw baasje voor Coco. Het is een heel zachtaardige, lieve kater, houdt van knuffelen en aandaccht krijgen en ook van eten. Hij deelt zijn verblijf met 3 andere katten en dat gaat prima. Coco loopt inderdaad een beetje zwalkend met zijn achterpoten maar dat gaat wel steeds beter. Hij klimt nu zelfs al op de krabpalen. Hoe meer beweging hij krijgt hoe beter het is voor het sterker worden van zijn spieren. Wie komt deze lieve vent bezoeken en wie weet valt u dan, net als wij, als een blok voor hem!

Rasgroep: katten
Ras: Europese Korthaar
Geslacht: kater
Leeftijd: 10 jaar
Kan met honden: Nee
Kan met katten: Ja
Kan bij kleine kinderen: Nee
Kan bij grote kinderen: Ja
Kan in een flat: Nee
Kan in een tuin: Ja

Meer berichten