Foto: Asieldier

Her majesty Queen

Iedere week brengt de Stichting Dierentehuis Zeist een dier onder de aandacht voor een herplaatsing. Het dierentehuis is een zelfstandig opererende stichting, zonder subsidies of financiële ondersteuning van een organisatie.

Tel: 0343-491231 (alleen tijdens de openingstijden van het asiel), maandag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 16.30 uur. Zaterdag van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Deze keer de poes Queen.

Queen is een jonge poes van 2,5 jaar oud. Ze is zwart/wit van kleur. Queen is bij ons in afstand gekomen omdat haar baasje ging verhuizen naar een woning waar geen huisdieren mochten komen. Dat is natuurlijk heel sneu voor Queen. Queen is een lief meisje, in eerste instantie wel een beetje schuw, maar als ze je kent vindt ze het prima als je haar knuffelt. Hier zit ze samen met andere katten in een verblijf en dat gaat goed, maar wij denken dat Queen het ook prima vindt om een thuis te krijgen waar ze het als poes alleen mag wonen. Wel moet er een tuin aanwezig zijn want ze vindt het heel fijn om lekker naar buiten te kunnen.

Wie is op zoek naar haar?

Rasgroep: Katten
Ras: Europese Korthaar
Geslacht: Poes
Leeftijd: 2,5 jaar
Kan met honden: Nee
Kan met katten: Ja
Kan bij kleine kinderen: Nee
Kan bij grote kinderen: Ja
Kan in een flat: Nee
Kan in een tuin: Ja

Meer berichten