Foto: CV de Rijnpinters

OJIK draait door!

Odijk - Na het succes van voorgaande jaren is het dit jaar weer tijd voor OJIK draait door 2018! Deze vierde editie van het inmiddels befaamde feest van carnavalsvereniging de Rijnpinters vindt plaats op zaterdag 13 januari.

Het dorpshuis in Odijk wordt omgebouwd tot de immer gezellige Leutbunker met twee feestzalen die worden gevuld met artiesten die een feestje kunnen bouwen. Dit jaar zijn dat in de eerste feestzaal: Marco Kraats, DJ Maurice, Stef Ekkel, De Alpenzusjes en 2nd Bass. Voor de ouderen draait DJ Kix platen uit de jaren '80 en '90 in feestzaal twee.

Tickets voor OJIK draait door 2018! zijn 15 euro bij de Primera in Odijk of op de avond zelf aan de deur voor 17,50 euro. Donateurs hebben op vertoon van hun donateurskaart gratis entree (leeftijd: 16+).

BlaasKapellenFestival
In hetzelfde weekend als OJIK draait door 2018! wordt vrijdag 12 januari het Kromme Rijn BlaasKapellenFestival georganiseerd. Een record aantal van 10 blaaskapellen brengt zijn repertoire ten gehore in de Leutbunker. De blaaskapellen spelen deze avond om de Publieksprijs, maar natuurlijk vooral voor de eeuwige Ojikse roem (gratis entree)!

Heel Bunnik helpt Iris!
Iris Melssen komt door de ziekte van Lyme amper meer uit bed. In Nederland is zij uitbehandeld. Haar hoop is gevestigd op een stamceltherapie in Duitsland. Dit wordt niet vergoed door de verzekeraar. Tijdens het aankomend carnavalsweekend wordt er geld worden voor Iris. Elke euro en/of consumptiemunt is van harte welkom. Kijk op www.doneeractie.nl/red-iris-haar-leven/-4832 voor meer informatie over deze actie.

www.rijnpinters.nl.

Meer berichten