Sambal zoekt rust

Iedere week brengt de Stichting Dierentehuis Zeist een dier onder de aandacht voor een herplaatsing. Het dierentehuis is een zelfstandig opererende stichting, zonder subsidies of financiële ondersteuning van een organisatie.
Tel: 0343-491231 ( alleen tijdens de openingstijden van het asiel ) maandag t/m vrijdag 13:00 uur tot 16:30 uur. Zaterdag 13:00 uur tot 16:00 uur.

Zeist - Deze dame heet Sambal en is 6 jaar oud. Ze is ooit als 'wildvang' kitten bij ons in het asiel gekomen en toen bij een opvanggezin geweest om te socialiseren. Sambal is toen geplaatst in een huishouden waar al een andere kat aanwezig was en dat ging best wel goed. Voor de mensen bleef ze wel bang dus er is niet echt veel contact geweest. Na een aantal jaren ging het opeens niet meer goed tussen de twee katten onderling en daarom is Sambal weer terug in het asiel. Nu zijn we op zoek naar een rustig huishouden met mensen die heel veel geduld hebben en niet op zoek zijn naar een knuffel/schootkat. Wellicht gaat ze dat wel worden als ze haar eigen plekje heeft en de mensen kan vertrouwen. Inmiddels kunnen een aantal medewerkers Sambal al lekker knuffelen en ze gaat dat ook steeds fijner vinden. Ras: Europese korthaar. Geslacht: Vrouw. Leeftijd: 6 jaar. Kan met honden: Onbekend. Kan met katten: Ja. Kan bij kleine kinderen: Nee. Kan bij grote kinderen: Ja, mits katten gewend. Kan in een flat: Ja Kan in een tuin: Ja.

Meer berichten