Oscar Lupgens uit Austerlitz met boezemvriend Merlijn Berendsen. FOTO: Carol Dohmen
Oscar Lupgens uit Austerlitz met boezemvriend Merlijn Berendsen. FOTO: Carol Dohmen (Foto: Carol Dohmen)

Betreden Op Eigen Risico, live versie van Jachtseizoen

Oscar Lupgens uit Austerlitz bedacht zich geen moment toen zijn moeder hem vroeg naar een wens op zijn bucketlist. Met boezemvriend Merlijn Berendsen een live versie van Jachtseizoen maken. Zijn wens kwam uit!

door Carol Dohmen

Austerlitz -

De jongens dachten dat ze op zaterdagochtend gingen voetballen. De verrassing was groot toen ze op het voetbalveld werden ontvoerd en er bij de Pyramide achter kwamen dat ze in een reality versie van hun favoriete spel zaten. Samen met hun helden Tom, Daan en Thomas!

Een geweldige dag

Oscar: "Ik snapte er niks van toen mijn moeder zei dat ik mijn haar goed moest doen. Om te voetballen!". De jongens hebben een geweldige dag beleefd, ze hadden geen idee hoeveel er komt kijken bij het maken van een TV programma. Vooral de herhalingen hadden ze niet verwacht. Merlijn: "Soms moesten dingen wel drie keer over. Maar op de vlucht zijn was echt heel leuk."

En ze hebben met een drone gefilmd." Oscar: "Wij zijn vrienden voor het leven. Onze volgende wens is een rode Lamborghini". Daar moeten de jongens nog even op wachten.

De aflevering is te zien op uitzending gemist, Betreden Op Eigen Risico.

Meer berichten

Shopbox