Nouschka, lief en bescheiden

Iedere week brengt de Stichting Dierentehuis Zeist een dier onder de aandacht voor een herplaatsing. Het dierentehuis is een zelfstandig opererende stichting, zonder subsidies of financiële ondersteuning van een organisatie.Tel: 0343-491231 ( alleen tijdens de openingstijden van het asiel ) maandag t/m vrijdag 13:00 uur tot 16:30 uur. Zaterdag 13:00 uur tot 16:00 uur.

Zeist - Ook Nouschka is, net als Diesel, eerst bij ons in het pension gekomen maar vervolgens niet meer opgehaald door de eigenaar. Het is een lapjespoes van ca. 6 jaar oud. Nouschka is een hele lieve, bescheiden, verlegen poes die, als ze je eenmaal kent, heerlijk bij je komt om
lekker geknuffeld te worden. Nouschka is het gewend geweest om lekker buiten rond te kunnen lopen, dus zoeken we voor haar een thuis met een tuin. Omdat Nouschka niet van drukte houdt, plaatsen we haar het liefst in een rustig huishouden, bij mensen met ervaring met katten zodat ze begrijpen dat ze haar alle tijd moeten geven om te wennen aan haar nieuwe omgeving en baasje.
Nouschka vindt zelf dat ze nu wel lang genoeg in het asiel is geweest en ziet uit naar haar nieuwe thuis waar ze de rest van haar leven mag blijven.

Rasgroep: Katten. Ras: Europese Korthaar. Geslacht: poes. Leeftijd: ca. 6 jaar. Kan met honden: Nee. Kan met katten: Nee. Kan bij kleine kinderen: Nee. Kan bij grote kinderen:Ja. Kan in flat: Nee. Kan in tuin: Ja

Meer berichten