Wethouder Marcel Fluitman deelt de kalender uit. FOTO: Mel Boas
Wethouder Marcel Fluitman deelt de kalender uit. FOTO: Mel Boas (Foto: Mel Boas)

Boswerf deelt jubileumkadootje uit, als eerste aan basisschool Wereldkidz de Koppel

Zeist - Al 40 jaar ondersteunt de Boswerf scholen in Zeist en de regio bij natuur- en milieueducatie. Scholen kunnen bijvoorbeeld allerlei lesmaterialen lenen, deelnemen aan lessen of advies vragen.
Om dit jubileum te vieren deelt ze een kadootje uit, o.a. aan scholen en BSO's.
Op donderdag 12 april reikte wethouder Marcel Fluitman aan alle klassen van de Koppel de kalender '52 keer naar buiten uit'.
Elke maand geeft vier ideee¨n voor spel- en natuuractiviteiten, die je alleen, samen met vriendjes of ouders of met school kunt doen.
De (tijdloze) kalender is gemaakt in het kader van Groen doet goed, een provinciaal project waar Zeist ook aan meedoet. Samen met partners als de Boswerf, GGD, Sportief Zeist, Meander Omnium en de Moestuinjuf, worden activiteiten georganiseerd die kinderen van 4-12 jaar en hun ouders stimuleren om meer naar buiten te gaan, om te spelen, te bewegen en de natuur te beleven.

Naast de scholen en BSO's krijgen ook andere organisaties, zoals de wijkcentra, wijkinloophuizen, de GGD en het Centrum voor Jeugd en Gezin de '52 keer naar buiten'kalender cadeau.
Kijk voor meer informatie op www.boswerf.nl of volg de Boswerf ook op facebook en twitter.

Meer berichten